Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

其實我自己都有打聽......確實明天是派貨日...................
今日有冇我唔知
但明天就一定有貨番

但都唔係重點....
我想"罵"既係...........老瑞 我落左三盒 你俾得一盒我即係想我怎麼辦耶 OTLLLLLLLLLL
waiting for special markings seven swords.
其實諗極唔明衰記次次hit貨都cut單對佢自己有乜好處?
其實諗極唔明衰記次次hit貨都cut單對佢自己有乜好處?
炒價仙人 發表於 20-3-2013 10:51 PM

簡單一句 : 物以罕為貴
回復 380# ericwpk

出面炒到幾貴關佢乜事?
回復  ericwpk

出面炒到幾貴關佢乜事?
炒價仙人 發表於 21-3-2013 12:27 AM

咪係囉:*.....................
次次都話 cut 單, 最後又咪係通街都係貨, 信唔過~~~ :80:
咪係囉.....................
sumissum 發表於 21-3-2013 12:46 AM

正如 iphone 咁咋麻
出面炒到上天個差價 apple 都無份架
但就做到個氣氛出黎, 好似 iphone 係好多人爭咁, 唔買就無, 於是個個都爭, 連本身 1516 唔知買唔買好既都買左先算
如果件貨長買長有, 唔駛驚買唔到, 你就會拖下至買拖下至買, 拖拖下就有機會唔買
始終買玩具既錢係閒錢, 閒錢既流向係控制唔到的
所以越快吸納 d 閒錢就越好
正如 iphone 咁咋麻
出面炒到上天個差價 apple 都無份架
但就做到個氣氛出黎, 好似 iphone 係好多人爭 ...
ericwpk 發表於 21-3-2013 01:12 AM

Ching好有道理:71:,所以現在D抄家真係好聰明,明明貨源充足都可以搞到個氣氛好似好多人爭咁。
hope we can grip them tonite!
其實我自己都有打聽......確實明天是派貨日...................
Usteakum 發表於 20-3-2013 09:59 PM

大家好快有正野玩~{:1_221:}
如果下午入到隻, 今晚就可以玩影相
有人訂左收到通知嗎 等到頸都長啦{:1_227:}
HK已派(pic from FL facebook)