Toysdaily 玩具日報

查看: 9341|回復: 64

[個人收藏] [價錢帖] Robot魂 VF-25F 舊物新入

:43:

早排米青唔知倉底定係再版,Godzima師兄$15X代訂一入!多謝你呀大G!:love:

呢隻Robot魂如果唔上甲感覺好瘦,上左甲係型d!但係呂兄提出過胸甲比較「the」,唔好睇!我認同,而我覺得JJ唔夠「hill」,感覺更唔似套戲既造型,不過百幾銀想死咩?收貨算啦!

基本上呢隻野出名跌甲,極唔好揸手,真係冇乜野好玩!我買佢係因為想搵佢陪下隻25G!:p

雙pose流!唔好炸型!多謝收睇!:64:

------------------------------------------------------------------開心的分隔線:43: --------------------------------------------------------------------------------------------------

既然搭左個城市棚,冇理由影兩野收工架?:58: 不如......................................

....................影埋火車車lu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43:

Tomix EF66 (Starter set):43:

Kato 10-320 787系 Tsubame 交流特急形電車:43:

Kato 10-177  251系 Super View Odoriko 踊子號 直流特急形電車:43:

Resort 21 伊豆急行2100系:43:

Kato 10-915 Shimabara Railway Type KIHA20 島原電鐵 20形 :43:

Kato 10-411 900系電鐵:43:

多謝欣賞!:64:
好帖,好價錢帖!:71:

強烈請求加精!:$:

BTW, BB,諗清楚至留言,唔係轉頭又要DEL....
嘩!!掛羊頭賣狗肉,原來喺火 L 貼!!不過不論係羊頭定狗肉,都喺『一支棒』!!:71:
常兄,小事一件,順手而已!!:64:
此乃好帖, 版主們, 快d俾精樓主啦:43:
此乃好帖, 版主們, 快d俾精樓主啦
fatcheong 發表於 22-10-2012 11:06

精 ?? 常大淨喺射而不收袈!!:66:
D, 個post係VF-25定火車站呀!
入埋三個肥婆奶奶裝甲婦人基啦!
如果有一幕是架25F 壓爛架火車,咁就PERFECT喇:$
D, 個post係VF-25定火車站呀!
入埋三個肥婆奶奶裝甲婦人基啦!
Panzer 發表於 22-10-2012 11:18 AM

個火車站好正呀喂:71:
VF-25 +trains +cars + roads + buildings =
正!:71::71::71:

I love this one!
多謝咁多位支持!因事忙唔續一多謝啦!:64:
多謝咁多位支持!因事忙唔續一多謝啦!
常威 發表於 22-10-2012 03:58 PM

冇問題,一人一支路易十三!
多謝咁多位支持!因事忙唔續一多謝啦!
常威 發表於 22-10-2012 15:58

或每人一煲水煮屎:love::love:
個火車站好正 ar 簡直真既一樣:handshake:

好葡萄 ar :63: :63: :63: