Toysdaily 玩具日報

查看: 9286|回復: 69

[其他] 最近的日子好淨~

好奇怪最近點解會咁淨,唔知有沒其他CHING都咁覺得,我主玩HOTTOYS,所以好留意佢,但唔知有沒一個月了,好似全沒新野公報(最期待係robocop,最/舊版都好啦-0-)雖然我手頭上都仲有6張單....不過都係覺得佢完全沒新野公報好奇怪 - -佢唔會之前太急於發展同想打底對手,反然自己果始奶左野呀MA - - 另外...bio 6 呢隻game真係好正,玩完之後又勁想ht出番呢個系列,尤其是Leon,但ht到左依家都好似沒聲咁- -希望各位大大唔好見怪,開此pose其實沒咩point~只係有d 勞so 想發表下:42:
我都想佢出 bio6 呀, 想入 Leon 同 Jake ... :58:
上次 bio5 都入左隻 Wesker, 唔錯 !
回復 2# Boris_C

Boris 大, bio6 隻game 好唔好玩????
回復  Boris_C

Boris 大, bio6 隻game 好唔好玩????
jo2joe 發表於 18-10-2012 04:53 PM

直頭電影咁正!
回復 4# fruitswai9

係真唔係先????????
回復 4# fruitswai9

Leon 越老越型, 我自己就好 like Wesker, 咁佢個仔 Jake 如果會出, 都走唔甩 ... haha :34:
我都想HT出BIO6!!,我想要ADA WONG 或者 SHERRY ,好正。
不過之前HT話會出BIO4既ADA,所以我唸出都是出BIO4既ADA。
我想要BIO6既ADA啊!!(純屬個人慾望發言)
回復 3# jo2joe

算唔錯丫, 恐怖感同壓迫力都比上集過之而無不及架喇, 上集根本就只係射擊 game ...
但今集個畫面我覺得差過上集, 呢方面架仔比鬼佬出爭少少 ...
我細過玩過2集,據情完全唔記得, 會否唔知講乜????????
回復 9# jo2joe

咁我諗 ching 要上 forum 爬下文追返個主線發展成點, 玩落先有味道 ~
不过今集玩到咁尽,唔知下集会怎样?今集真既咩都玩嗮咁款!
回復 10# Boris_C

ok, thanks ching!!!!!!!!!!!!!!
回復 12# jo2joe

期待緊有 bio6 既 MMS ...... :handshake:
Leon 嘅新設定好似跟碧咸設計咁款.....不過好型

Ada 真實左但無bio 4咁靚
回復 14# Dr.AL

AGREE ! Ada 真係冇 bio4 咁正, 今集好輕挑咁 ...