Toysdaily 玩具日報

[其他] 最近的日子好淨~

回復  EDMONDLUN

DX12 拎左未 ?
Boris_C 發表於 19-10-2012 01:11 AM

Batman攞左了:77:
回復 61# EDMONDLUN

即係爭 batpod ...
我掉返轉 ... 有車冇人 ...

即係爭 batpod ...
我掉返轉 ... 有車冇人 ...
Boris_C 發表於 19-10-2012 09:37 AM

係呀,師兄:38:
回復 63# EDMONDLUN

舊野又未有得玩, 又冇新野出刺激下, 呢期真係好厭悶 ......
我又無乜所謂, 講真之前出咁多角色比人訂, 貨都未出我就唔prefer再出新野了, 不如派多幾隻先. 另外, 就算開訂又唔係隻隻都會入, 訂完又要等派貨, 所以其實都係要等好耐~

batman returns應該係年底先公佈, 我都有d期待~

ps:  手上只有1/4 batman的單.
回復 65# jeffloh

咁又係 ching, 出新野又唔係即刻有得玩, 又要比訂,
不如快 D 派埋 D 舊野有得玩先 !

舊野又未有得玩, 又冇新野出刺激下, 呢期真係好厭悶 ......
Boris_C 發表於 19-10-2012 10:27 AM

支持繼續派貨!:77:
清下單先再開新訂!:77:
好奇怪最近點解會咁淨,唔知有沒其他CHING都咁覺得,我主玩HOTTOYS,所以好留意佢,但唔知有沒一個月了,好似全沒新野公報(最期待係robocop,最/舊版都好啦-0-)雖然我手頭上都仲有6張單....不過都係覺得佢完全沒新野公報好奇怪 - -佢唔會之前太急於發展同想打底對手,反然自己果始奶左野呀????MA - - 另外...bio 6 呢隻game真係好正,玩完之後又勁想ht出番呢個系列,尤其是Leon,但ht到左依家都好似沒聲咁- -希望各位大大唔好見怪,開此pose其實沒咩point~只係有d 勞so 想發表下
唔好咁快....俾訂都俾死啦,,,,,,,,又hottoys...又medicom......無命....
回復 68# 558558

我都想佢出 bio6 ......