Toysdaily 玩具日報

[其他] 最近的日子好淨~

bio6 似 COD 多D,玩到好頭暈 :30:
我細過玩過2集,據情完全唔記得, 會否唔知講乜????????
jo2joe 發表於 18-10-2012 04:59 PM

建議師兄你上網追返Bio嘅歷史,如果唔係你唔知Leon 點解做左agent,Chris做左BSAA,Wesker 已死,etc.

其實除左game 之外,D CG電影都有D關係,Leon同Claire 重遇過,亦同Ada 係bio 4同6中間嘅時間重遇過
bio6 似 COD 多D,玩到好頭暈
@rtoo 發表於 18-10-2012 05:23 PM

我玩咁多集都未試過咁暈,好難頂
回復 18# Dr.AL

D QTE 好鬼煩 ...... 打 2-3 個 chap 都好傷神 ......
所以我希望第二集智出重製版。
回復 17# Dr.AL

Thanks, ching!!!!!!!!!!
:oh:我驚玩完BIO6會中毒要買玩具, metal gear 係一個好例子...................
回復 22# jo2joe

上集 bio5 我中左 ......
:67::67:之前開訂真係開得好密下,對比呢個月明顯係靜曬...
所以而家要開始派下貨,消滅下之前既訂單先得~~:77::77:
我都覺得要派1排貨先好再開訂係好事~:71::71:
不過派貨進度又.....:38::38:
回復 24# EDMONDLUN

呢期派得果 D 都係 hot items, 但又派得咁慢, 自自然想佢出 D 冷門少少既新野 ...
Bio 6 係一個唔錯既選擇, haha ...

不過我都係咁講下姐 ... :42:
回復  EDMONDLUN

呢期派得果 D 都係 hot items, 但又派得咁慢, 自自然想佢出 D 冷門少少既新野 ...
...
Boris_C 發表於 18-10-2012 09:37 PM

:oh:真係遲1日訂,遲1個月都未必有得玩...........:oh:
回復 26# EDMONDLUN

冇辦法, 我都係 keep 住睇人地 D 相去止咳咋 ......
回復  EDMONDLUN

冇辦法, 我都係 keep 住睇人地 D 相去止咳咋 ......
Boris_C 發表於 18-10-2012 09:48 PM

唯有係咁.....:51:
所以之後再開訂其他野,有時間都係第1日去:*
唔想再等......:no:
派貨先啦~~~~~~~~~~:no:
派貨先啦~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 18-10-2012 10:09 PM

我都係咁話~~~:63::63::63: