Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Marvel英雄今昔勿語之關節進化論 P3<鐵人,隊長,Showdown火人>P4HULK,DC,Sw

回復  無明:

入來支持&#21523;先!我哩隻有d位都鬆哂,買&#21655;都7,8年;所以來個翻新~色^^
ChrisLamXYZ 發表於 30-10-2012 02:12 PM

我尋日先拿番出黎玩
左腳關節都鬆鬆地
退化啦陰功
2005年Toybiz Super Hero Showdown和現在Hasbro的MU來&#20010;赤裸裸的比較!!

請大家玩&#20010;遊戲,數下關節相差多少?

2005年Toybiz:死開!!!飛都飛唔起,做咩超人呀你!!!!!

可動好玩就Toybiz大勝,  但Hasbro那身健美身形,又很誘人啊!!:35:
Hasbro上色又係好D&#22021;,Toybiz就總有好膠的感覺!!:36:

Bye...............

實在太滿足,一盒應有盡有的玩具!!!:handshake:

只是短短數年,世界發生咩呢?

你..............能沒有感覺嗎?你可以無動於衷嗎?

這POSE我也來個火上加油. 事實我自己了要企實, 重要隻公仔靚靚, 所以我影D相都係關節和美型行先. 我也無入第三頁隻HUMAN TORCH, 反而入隻全身著火, 配埋LED燈應該好鬼靚, 但隻野由英國寄梨, 之之後UPDATE POSE先. :34:
我尋日先拿番出黎玩
左腳關節都鬆鬆地
退化啦陰功
quincy 發表於 30-10-2012 02:28 PM

鬆鬆地退化的是什麼?
你地就唔係La,我post咁多相,你地都冇post的珍藏分享下!:58:
我d微毛,PO出來只會獻醜><加上自己懶,用手機擺相落photobucket上載好似好麻煩
鬆鬆地退化的是什麼?
你地就唔係La,我post咁多相,你地都冇post的珍藏分享下!
無明: 發表於 30-10-2012 02:45 PM

反對!!法官大人,我間中都會post分享下架~~

講返隻showdown的火人,
我那隻已達致瑜珈十級的功力,手腳軟到不得了..........:die:
不過,不是每隻showdown的關節都咁弱,
如蜘蛛俠,美國隊長,狼人(我最愛的showndown3子)等都未有火人那種軟體境界,實在萬幸:o
反對!!法官大人,我間中都會post分享下架~~

講返隻showdown的火人,
我那隻已達致瑜珈十級的功力,手腳 ...
大ken 發表於 30-10-2012 07:03 PM

法官閣下,本人嚴正要求閣下影下showdown三子的雄風。

並就Toybiz showdown的火人瑜珈十級軟手軟腳,作嚴勵指控,為Hasbro平反!!!

:78: 究竟呢廿年,美玩界攪邊科??

1990年Toybiz Hulk                                                     2010年 Hasbro Hulk

Hasbro係咪都已經不錯了??!:oh:

1989年的Toybiz DC Super Hero

1995年的Hasbro Starwars

1981年Tomy Tron的3.75"也不錯!!
http://toysdaily.com/discuz/view ... &highlight=tron
我d微毛,PO出來只會獻醜>
ChrisLamXYZ 發表於 30-10-2012 05:46 PM

請用快捷簡直的手機photobucjet apps,

快過用相机再過腦再Upload。
回復 54# 無明:

試下先, thx
地台無限好。好好多啊!
支架也極Fun, 好好Yeah!

原&#35013;支架地台,&#25745;!!

大比拼!!