Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 請問有冇人知METAL BUILD 00 Gundam SEVEN SWORD 會唔會再版?

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
贊成樓上CHING所言

點解要明知炒到咁貴都要入呢,如果手執4K-5K,點解唔買MG 模型,如你覺得自己無足夠技術砌得好,坊間大把地方有代砌服務,比多千多元就幾靚都得,無必要硬食炒價

:38:
贊成樓上CHING所言

點解要明知炒到咁貴都要入呢,如果手執4K-5K,點解唔買MG 模型,如你覺得自己無足夠技 ...
timyin 發表於 2-10-2012 11:50 AM

Plastic model cannot give that feeling and texture. It likes a toy rather than a masterpiece.
我話佢會再出 full set 就真!!
唔係掂屈到我地水呢!!!
回復 1# wai871109

ching如果你好鐘意又捨得就追啦,
如果覺得太貴就入返隻robot魂7劍算囉,
因為robot魂個隻決定左再版了....
Never say never, now both GFFMC #1002 and Metal Build 00 raiser have bee restocked.
但7劍的7劍確是無復刻到:80:
頭像被屏蔽
但7劍的7劍確是無復刻到
老文 發表於 22-5-2013 03:13 PM

I think not yet, just a matter of time.
回復 55# Unclecheong

依句 a matter time 要等到幾時就真係要個天先知,我覺得魂限受住seven sword/G配件既機會大D
回復  Unclecheong

依句 a matter time 要等到幾時就真係要個天先知,我覺得魂限受住seven sword/ ...
b855506 發表於 22-5-2013 04:02 PM

Yes GFFMC #1002 restock after 6 years! Yet it restock eventually.
回復 57# Unclecheong

不錯...可能到時出獨孤9劍:$
回復 57# Unclecheong

6年,我諗到時條line都摺埋左lu
有時唔明白bandai呢d係咩銷售方法,有d勁再版,有d死都唔再版,有d6年又再版,莫名其妙?!?!?

Yes GFFMC #1002 restock after 6 years! Yet it restock eventually.
Unclecheong 發表於 22-5-2013 04:08 PM