Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 請問有冇人知METAL BUILD 00 Gundam SEVEN SWORD 會唔會再版?

魂商店限定品so far都無再版過, 無論什麼系列的魂商店限定品都係.

小弟都幾同意Godzima兄的分柝. 我 ...
傲龍未展 發表於 29-9-2012 09:14 AM

魂shop都試過有少量貨品有二次再生產(such as strike weapon set),當係比個希望樓主啦!!
我都想要,但太貴無計
只好睇左當買左
樓主, 聽我一句 ----- 算了吧, 放開他.
我都想買, 但係價格不合理. 能放棄是好事
codianno 發表於 29-9-2012 01:12 PM

態度正確:71:

高追o既心態好特別:
當佢一路咁升你就會愈想買
因為你會覺得"依家唔買就蝕"
:34:
我都有諗過不如等佢出exia算,當係有番隻00系列:$
過左兩年,機會好微
如返出,我會入多一set,不過機會真係好微∼
如返出,我會入多一set,不過機會真係好微∼
Usteakum 發表於 29-9-2012 10:47 PM

不能同意更多:78:
祝早日可完夢~~~~~~~~
回復 23# 華夢

又係依隻十劍00:what:

止渴另一方法,買隻mg返黎砌同噴,除左重量之外, mg真係無得輸:38:
頭像被屏蔽
只tran am 我見到日網50000 yen過左兩日, 真系兩日就買左,,當初個價都系兩萬yen咋。  真系睇見都心寒, 一 ...
nycwingo 發表於 30-9-2012 02:00 PM

有會埸版算,呢個神物忘記吧
只tran am 我見到日網50000 yen過左兩日, 真系兩日就買左,,當初個價都系兩萬yen咋。  真系睇見都心寒, 一 ...
nycwingo 發表於 30-9-2012 02:00 PM

同感! '人一世、物一世, 錯過就無!'   咁辛苦工作, 點都要對自已好啲!  :$
前陣子, 小弟一次過追返七劍、O-Raiser 及 OO Raiser Trans-AM.  
雖有點兒肉赤, 但荷包情況還可、加上有愛, 所以唔想繼續 '囉囉攣'.

By the way, 聖衣箱Vol.2仲係事少, Vol.1至瘋狂呀師兄!  :30:

同感! '人一世、物一世, 錯過就無!'   咁辛苦工作, 點都要對自已好啲!  
前陣子, 小弟一次過追 ...
傲龍未展 發表於 30-9-2012 07:36 PM

利害'
^_^^_^^_^^_^^_^
有會埸版算,呢個神物忘記吧
ckc882000 發表於 30-9-2012 06:55 PM

我反而放棄會場版,一隻就夠了,而且我無咁多空間放同一樣既gundam,#1009還未開呀陰公。。。。。。。:56: