Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 請問有冇人知METAL BUILD 00 Gundam SEVEN SWORD 會唔會再版?

我反而放棄會場版,一隻就夠了,而且我無咁多空間放同一樣既gundam,#1009還未開呀陰公。。。。。。。 ...
Usteakum 發表於 1-10-2012 12:21 AM

因為會場係原價入,所以重係度:79:
因為會場係原價入,所以重係度
ckc882000 發表於 1-10-2012 12:25 AM

個時我都未入玩具呢個世界∼:79:
我是上年年尾開始不斷高追玩具,短短不用一年,已沒有空間放玩具了,好多還在等開箱。
個時我都未入玩具呢個世界∼
我是上年年尾開始不斷高追玩具,短短不用一年,已沒有空間放玩具了, ...
Usteakum 發表於 1-10-2012 12:29 AM

WOW !師兄都幾大件事!不過無玩12吋!小事啦
WOW !師兄都幾大件事!不過無玩12吋!小事啦
ckc882000 發表於 1-10-2012 12:33 AM

12”一入真係返唔到轉頭,依家笨大的12“+m記+hottoys,已經可以破產
12月會試埋e 既MJ......

不過我無玩好多大大都有入既聖衣ex。。。。好彩∼
12”一入真係返唔到轉頭,依家笨大的12“+m記+hottoys,已經可以破產
12月會試埋e 既MJ...... ...
Usteakum 發表於 1-10-2012 12:50 AM

我都無玩聖衣神話EX.  我鍾意原祖聖衣神話多d, 因為我喜歡車田正美的原著漫畫設定, 而原祖聖衣神話就比較貼近原著漫畫設定.  我一向都對EX有所保留, 尤其是其偽娘向面相及果條殺死人既 '纖腰', 我始終接受唔到...  我入玩具的首要條件是: 我鍾意.  如果係跟風: 人有我就要有, 而去盲搶鹽.  我實在做不到.

我覺得可動及美型,不應凌駕原著漫畫 人設神髓!本末倒致、畫蛇添足非我所好,當然這是小弟的個人喜好,別人的喜好亦應尊重。 有人buy美型、有人buy原著神髓、有人乜都buy,所以笨大出咁多款神話,真係各有市場。

12月會試埋e 既MJ...... ...
Usteakum 發表於 1-10-2012 12:50 AM

邊隻mj?請問
^_^^_^^_^^_^
頭像被屏蔽
我都無玩聖衣神話EX.  我鍾意原祖聖衣神話多d, 因為我喜歡車田正美的原著漫畫設定, 而原祖聖衣神話就比 ...
傲龍未展 發表於 1-10-2012 11:04 AM

各有所好!good 呀
呢隻七劍神物, 相信真係毒死唔少人呢.....我都係早幾個月趁個價低少少入返咋, 因為同樓主一樣, 等極都冇再版消息, 所以......好在Trans-AM版可以原價入到咋~:36:

邊隻mj?請問
^_^^_^^_^^_^
ckc882000 發表於 1-10-2012 11:36 AM

唔好意思,我講得衰,我指係enterbay既michael jordan

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... ertype=1&page=1 供參考
我都無玩聖衣神話EX.  我鍾意原祖聖衣神話多d, 因為我喜歡車田正美的原著漫畫設定, 而原祖聖衣神話就比 ...
傲龍未展 發表於 1-10-2012 11:04 AM

十分認同師兄,大家各有所好!
不過玩具真的要量力而為,我絕不會有要集齊晒既概念。
唔好意思,我講得衰,我指係enterbay既michael jordan

供參考
Usteakum 發表於 1-10-2012 02:12 PM

Enterbay:45: 不要對 佢出品有期望!在下奶過佢Mib,吾會再入佢d野
Enterbay 不要對 佢出品有期望!在下奶過佢Mib,吾會再入佢d野
ckc882000 發表於 1-10-2012 05:15 PM

MJ 既熱情唔會低得過當年既dragonball。。。。。所以大愛囉。。。大家明既∼
I have already given up on MB.  Robot Spirits Seven Swords will be re-issue soon.
MJ 既熱情唔會低得過當年既dragonball。。。。。所以大愛囉。。。大家明既∼
Usteakum 發表於 1-10-2012 06:40 PM

愛之心恨之切,如果師兄愛冇計,不過EB,在下聞到都調頭走