Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Figuarts Zero 斋藤開盒小評

今次實在太好彩啦!連自己都唔覺得會中竟然中左!雖然抽唔中虎叔比較遺憾,但係齋藤都OK!

鎖匙扣中咗一對,唔洗拆散佢哋實在太好喇!

拆開啡盒之後入邊有層紙包住正品,正!

喺呢一刻真係超唔捨得拆層保護紙

內包分兩層,無配件,得個底座

其實講真,呢只嘢真係可以擺好多場景,不過就得一個POSS真係太齋了。

個CHOK樣十足還原曬TV入邊

好啦,今次就介紹咁多住先啦,其他細節等日後上blog再發。
Thx sharing
面相的黒點..QC問題?:(
做咩冇同T&B既合照?:x
我都中左呢隻
但係對FZ既T&B人形冇興趣,個個都唔似樣
想放左佢:unhappy:
小弟中咗Bunny鎖匙扣同埋SHF TIGER FACE OPEN VER. 好嘢!
其實小弟想請問係咪D禮物人人有份嘅呢, 小弟入咗兩張抽獎咭就中咗兩份禮物
我覺得呢隻正過開面虎叔 (始終SHF出太多隻tiger了)
不過qc好似不是一般的差:50:
回復 3# zero2443

我覺得FZ呢條LINE一直D塗裝都麻麻,面相有咁還原已經好好了

回復 4# 卡妙

其他果D真係走曬樣,但系齋藤佢又出出得幾好阿!

回復 6# 半田健人_555

恭喜中U咗tiger,其實呢次抽獎應該中獎率比較大果種掛,我見好多人都有份。

回復 7# 野比大雄

係某種意義上的確好過tiger,起碼齋藤無得賣,可以話係一D想收齊人物嘅福星。