Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 海賊戰隊Q版鎖匙扣~~~

搵左好耐啦~~~終於有齊成套~~~:$ 超感動~~~
去圖~~~

先離包裝袋前後圖~~~

之後就離張全家幅~~~

Captain Marvelous + 豪快紅~~~

Joe Gibken + 豪快藍~~~

Luka Millfy + 豪快黃~~~

Don Dogoier + 豪快綠~~~

Ahim de Famille + 豪快粉紅~~~

Gai Ikari + 豪快銀~~~

而我自己最鍾意嘅就係個包裝背面~~~:71:

多謝收看~~~:64:
:$正啊呢set , 雖然人樣有少少怪,但值得收藏。先前有散set買可惜差一隻船長,所以放棄無入,後悔啊.....:79:
回復 2# DCD1646

我都搵左好耐啦~~~:71:
啱啱幫財政大臣出去攞嘢果時~~~(順便行街睇玩具:66:)
見到有兩隻散賣~~~噤啱我就係差果兩隻~~~
價錢都吾問即刻攞銀包比錢返屋企影相~~~:43:
搵下啦~~~過左噤耐都仲有~~~應該仲搵到~~~
加油~~~
呢個系列之前套 kamen rider ooo 就通街都係...
呢套海賊就真係...唔多覺眼有...
唔通因為套 ooo 係死貨, 所以冇人入海賊
:?
起正 wor :71: 樓主, 請問 bin 度入手, how much? pls pm, thanks!
回復 3# 小玥玩具大堂
:Q又會咁好彩都有嘅!?
:unhappy:我應該就無緣嫁啦.....我出名運氣差.......
我之前都有散抽,抽中Don Dogoier + 豪快綠~
回復  小玥玩具大堂
又會咁好彩都有嘅!?
我應該就無緣嫁啦.....我出名運氣差.......
DCD1646 發表於 26-3-2012 08:26 PM

我之前一set買得十隻~~~
差豪快紅同銀~~~