Toysdaily 玩具日報

查看: 5862|回復: 14

[玩具報告] 扭蛋匙扣 - 踎厠/馬桶/尿兜樣式

扭蛋匙扣 - 踎厠/馬桶/尿兜樣式

出咗都成個星期有多,基本上有三款,分別係踎厠、馬桶同尿兜,有吾同配色,本身係鎖匙扣。
各自有個制,一按制去水位會有D嘢彈上蒞,可能係手、眼鏡、米田共、罐頭…不過我覺得如果無呢D嘢,個像真度仲高…
我覺得拆走個鎖匙扣可以夾到D 3.75 FIGURE
使用SAMPLE…

CA:無面罩擋住視線,對得準D阿可…
IM:大家咁話啦…

Kicker:次次踎響度收風都幾攰嫁…

Hulk:點解無我Size!!!I’m always angry!!!
好正 個次我係7仔見到唔知咩黎冇扭到下次去扭返兩隻先 :)
HULK 真係好慘:x
真神奇......有咁ge扭蛋
.........正
:34: :34: :34: :34: :34: 笑死左

HULK 真係好慘
呀渡 發表於 27/5/2012 00:25

x 2
好耐以前出過套, 有個人可以坐係廁塔度, 塔板可以揭, 塔內仲有舊屎, 仲有廁紙 (雖然唔係真係可以逐格拎出黎)
幾樣野加埋我覺得真係像真度有十成 !!
回復 6# Kel_Kel
有個沉思者個set?個set好正:35:
回復  Kel_Kel
有個沉思者個set?個set好正
TsChoi 發表於 28-5-2012 01:41 AM

無錯無錯 :71:
好耐以前出過套, 有個人可以坐係廁塔度, 塔板可以揭, 塔內仲有舊屎, 仲有廁紙 (雖然唔係真係可以逐格拎出黎 ...
Kel_Kel 發表於 27-5-2012 10:05 PM

未見過,請問有無圖/link睇吓?
好有趣的旦旦....同埋d相...好過引:34:

以前我也扭過一個銀色的馬桶, 有廁板的, 像真度也不錯, 可惜太小, 只合變形金剛的人仔.
回復 11# cliffordchan107

一面開大..一面照鏡...好好用呢:71:
回復  cliffordchan107

一面開大..一面照鏡...好好用呢
老文 發表於 28-5-2012 01:21 PM

適合愛扮靚的女仕, 可是令到女性如廁的時間又延長了, 男女廁所的比例可能要改成1:3.
我扭左個但覺得好無里頭......
點解個痞廁可以彈罐罐頭出黎= =
我扭左個但覺得好無里頭......
點解個痞廁可以彈罐罐頭出黎= =
野比大雄 發表於 28-5-2012 07:04 PM

係呢個gimmick怪D囉,踎厠同尿兜好似拆吾甩呢件嘢,馬桶果件就可以拆走...