Toysdaily 玩具日報

查看: 40217|回復: 186

[詢問] Anna Hathaway:更新--模已番~P.3用了鉛筆試上色效果

被困曼谷,女頭又完成了,千辛萬苦弄到手一罐快過期的矽膠,有人可知道曼谷哪裡可以買到翻模的HIE-CAST嗎?

真的沒人試過在泰國買AB水嗎?
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
你試吓去world trade (依家好似唔係叫world trade..... )入面有間賣首辨既, 唔知有無得賣?? 其實MBK都有好多玩具店有賣首辨既. 希望幫到你.:handshake:
MBK?有次行街經過,上去逛了一圈,但沒有看見玩具店,可能我太專注看女生了:67:
今天再去看看
回復 3# vicksuen

頭雕是不打算作販賣用途,要賣的話自問品質又未到那水平,賣出去於心有愧呀~~
加上眼見其他大大有限量手作頭雕販賣的,D功夫多到我見到都怕怕,那點錢自問賺不了....
反倒要是如果有邊位大大平時有改頭/重塗興趣既,響我完成複件及回港後,我不介意送D複件出黎俾大家上色玩玩(送既話大家就唔會要求D件太高呱:58:)......

志在向大家交流學習,因見論壇有太多高手存在,想跟大家學下野咁話
真心話kfc大大的貓女頭雕確實比HT的來得出色。小弟也很期待大大的貓女上色辦本。勁~:71::71::71:
哇!靚過ht 個個:77:
回復 7# kfc

如果CHING唔介意又有多既話, 可以送一個比小弟嗎???到時大家交流吓.:43::handshake:
回復  kfc

如果CHING唔介意又有多既話, 可以送一個比小弟嗎???到時大家交流吓.
vicksuen 發表於 20-9-2012 11:49 AM

Ok ar。但要等兩個月後
我又想問下香港邊度有 ? :77:
回復 6# kfc

在泰國看女生不耍看高同好靚嗰D, 因為又高又靚通常係人妖.......:50:
回復  vicksuen

頭雕是不打算作販賣用途,要賣的話自問品質又未到那水平,賣出去於心有愧呀~~
加上眼見其 ...
kfc 發表於 20-9-2012 04:41 AM

我都想要一個:35:
小弟也唔客氣地想kfc大大贈我一個頭雕:35:,大大這Catwoman確是極佳的傑作:71:。