Toysdaily 玩具日報

查看: 10855|回復: 23

[其他] Iron Man Mark 47!!!

最新的電影八卦 :

這不是 Mark 8,它實際上是 Mark 47

是的,你沒有聽錯,是 Mark 47

可以控制 40 個 Iron Man 分身!!!!! :@
最新的電影八卦 :

可以控制 ...
Gretzky99 發表於 5-9-2012 02:14 AM

UM....無論佢係MK幾...都係覺得好肉酸...:(

我要Bleeding Edge Armor~~~~:63:
已開始異變..................但都要睇埋套戲先知佢型唔型~:he:
好期待套戲tim, 但係RDJ整親左
配色錯晒.....無美感:70:
我覺得都ok,唔好吓吓紅色......但泥黃色位係金色會型好多......
UM....無論佢係MK幾...都係覺得好肉酸...

我要Bleeding Edge Armor~~~~
the_crow 發表於 5-9-2012 02:21 AM

玩住呢隻先...
(COPY &PASTE)
youtube.com/watch?v=-pJIEeJydBI
可能要咁樣上色先解決到粉紅底底問題:66:
回復 1# Gretzky99

好似跌左落泥氹咁:(
可能儲到MK7就可以停手:70:
回復  Gretzky99

好似跌左落泥氹咁
全職玩具獵人 發表於 5-9-2012 09:41 AM

屎阬似D......:DD
最新的電影八卦 :

可以控制 ...
Gretzky99 發表於 5-9-2012 02:14 AM

樓主, 邊度講係 mark47 來的呢?
:54::54:咩事?!?!?!
其實呢隻好普通, 只係配色大家覺得唔靚,
不過唔洗驚啦, ironman 3 實有好多套甲啦,
有呢隻,又愛國者,Tony 又可能有2套甲,又可能仲有war machine.
總有一隻啱你嘅.