Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[其他] Iron Man Mark 47!!!

AKB Mark 47 :34:
換下甲或者色都好, 次次紅金都睇到厭 ...
其實呢隻好普通, 只係配色大家覺得唔靚,
不過唔洗驚啦, ironman 3 實有好多套甲啦,
有呢隻,又愛國者,Tony ...
DIG 發表於 5-9-2012 10:36 AM

所以我有預感iron man3會鋸到一頸血:74:
最新的電影八卦 :

這不是 Mark 8,它實際上是 Mark 47

是的,你沒有聽錯,是 Mark 47

可以控制 ...
Gretzky99 發表於 5-9-2012 02:14 AM

已經唔係新消息,一早已經有雜誌講左佢唔係MK8,
係一隻連接Tony Stark大腦,獨立活動機械人(英文名我唔記得),
佢會自我修復同學習,可同時與Tony Stark一齊作戰。
但就冇講佢叫MK47,同冇提過佢可以控制40隻Ironman喎....!!!
但點解圖中仲有mark1?
MK47,AK47(講笑)

唔係泥黃色lo好冇
回復 19# kafai1978

岩岩睇到latino-review既消息係話呢隻野係MK47,個消息大約係話第三集打敵人果陣,TONY自己一個搞唔掂,所以整左件MK47出黎,而MK47個電腦系統就可以同時控制到40部IRONMAN既系統。按呢個消息估計,MK8-MK46呢39隻IRONMAN都係無人控制機,同埋MK47應該係TONY自己著既。仲有就話係果D無人機係同MK47個樣極為相似,免得被敵人發現MK47呢部隊長機。

甘姐係MK8-47個樣都係成個餅印,如果果D好瘋狂既,想收集IRONMAN係屋企之後放入果個IRONMAN專用櫃DISPLAY,放到好似TONY屋企既大大,咪要同HT買夠39部MK8-46加一部MK47:47:
40部 Iron Man? 入一部,自己映40張相算喇:DD
如果每部都印唔同號碼,HT可以出39次動漫限定 :he: