Toysdaily 玩具日報

查看: 6251|回復: 22

[改造交流] Kabuto Ver 1 & Ver 2

經過在TD幾位大大的提點,
今日終於有時間影低個改造成果出黎...
經改做後的VER 1, 可以同VER 2 一樣咁高,
成隻好似SLIM晒, 修長晒!
兩隻拍埋, 兩隻都有鍾意的地方...
KABUTO真係好正....

好想買,但太貴:unhappy:
樓主真係很愛kabuto:71:Thx for sharing
好想買,但太貴
布魯士 發表於 5-10-2011 10:19 PM

我個時都預佢要兩金牛....
佢個定價係19950日元.....
到拎既時間, 佢話係13魚多少少,
即時覺得好似慳左咁.....
KABUTO 的 DIE-HARD 支持者...:71:
我個時都預佢要兩金牛....
佢個定價係19950日元.....
到拎既時間, 佢話係13魚多少少,
即時覺得好似慳 ...
maxcyeung 發表於 5-10-2011 22:44

dark kabuto 就要喇~~~~~~~~:DD
KABUTO 的 DIE-HARD 支持者...
迴轉宙斯 發表於 5-10-2011 10:44 PM

都唔算喇, SHF個條LINE的俾我放晒了,
因為個比例真係好唔得....
SIC就好似個感覺唔對, 所以一直都無開到,
放埋左係一邊.....
dark kabuto 就要喇~~~~~~~~
布魯士 發表於 5-10-2011 10:46 PM

所以我真係無訂黑KABUTO....哈哈
考慮緊搵隻BM 黑KABUTO算....
不過可能又要自改了,
如果唔係, BM KABUTO同黑KABUTO,
會出現高低呢....
感謝樓主分享主分享美圖,謝謝!Medicom的RAH真的愈買愈貴,若來年都是同一個月推出幾款的話,可能真的要減少購買呢!
感謝樓主分享主分享美圖,謝謝!Medicom的RAH真的愈買愈貴,若來年都是同一個月推出幾款的話,可能真的要減少購 ...
巴士烈 發表於 5-10-2011 10:50 PM

加埋追IRONMAN, 真係血都流乾呀.....
所以訂左隻綠魔, 都要平平地放返出去.....
兩隻野加埋條幾數都已經2金牛....
加埋要改返BM個BODY, 買左個正版BODY換....
真係出血....流血不止!
加埋追IRONMAN, 真係血都流乾呀.....
所以訂左隻綠魔, 都要平平地放返出去.....
兩隻野加埋條幾數都已 ...
maxcyeung 發表於 5-10-2011 10:56 PM

請問BM個隻換咗咩body?:?
果然系“迷”∼∼∼
請問BM個隻換咗咩body?
buzz 發表於 6-10-2011 12:26 AM

301mediom body.
瘦的那一款可以了,
不過我今天去了雞旺買左個老翻body,咁就唔洗拆手,
但唔係原裝就無加高件,
所以你要自己選擇了
thanks for sharing
Nice.  BM Kabuto looks better then ver 2