Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 驚爆危機全收藏分享;;; 宗介:『不惜任何代價都要帶她回到身邊』

回復 60# 阿噗高達
蘭斯洛特之前無收 宜加出ver.2正曬:43:
等M9出ver.2
跟住落黎幾個月都俾曬figma同粘土了
回復  阿噗高達
蘭斯洛特之前無收 宜加出ver.2正曬
等M9出ver.2
跟住落黎幾個月都俾曬figma同粘土了 ...
savage 發表於 5-9-2012 01:29 PM

不過話說蘭斯洛特阿比昂先係robot魂出過,
第一代既蘭斯洛特同蘭斯洛特-征服者都唔係robot魂啵!
當佢係ver.2好似唔多正路咁  :58:
對於FMP口既愛,已經冇咗當初果份熱愛....買到ARX-7 VER.2已經停手了....SORRY 我5夠長情(誰叫你 ...
ekim11 發表於 3-9-2012 07:56 PM

唉........最近沈迷火車........:67:
套猛毒隊........仲未開盒:31:

更加唔好提o個三隻Alter M9.........

不過如果你o既愛已經消失~~我唔介意幫你接受晒D M9同野蠻人~~:he:
唉........最近沈迷火車........
套猛毒隊........仲未開盒

更加唔好提o個三隻Alter M9... ...
panzer_jimmy 發表於 6-9-2012 07:47 AM

師兄~接受我3隻Alter啦~:43::43::43:
隻石弓你有興趣呀?? :58:
YAPPPPPP!!!
thats so cool!!!! Awsome!!
阿噗高達 發表於 5-9-2012 12:49 AM

還是這~~~~~~:shy:

還是這~~~~~~
華夢 發表於 6-9-2012 07:45 PM

-_-惡勢力咧!!!!!!
好想要..