Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 驚爆危機全收藏分享;;; 宗介:『不惜任何代價都要帶她回到身邊』

支持樓主...想問下樓主AS-1 Blaze Raven 果隻會唔會入?:75:
對於FMP口既愛,已經冇咗當初果份熱愛....買到ARX-7 VER.2已經停手了....SORRY:help: 我5夠長情(誰叫你愈出愈肉酸,買5落手)
舊照一張...:42:
支持樓主...想問下樓主AS-1 Blaze Raven 果隻會唔會入?
出錢一丁 發表於 3-9-2012 07:56 PM

Thx c hing :71:
個兩隻唔會啦!
我擔心M9 出ver.2多啲
哈哈
M9 ver.2 i guess 80% will release... U see Code Geass lancelot Dec release ver 2 la.

M9 use ARX-7 body, change color, head.  so easy.
M9 ver.2 i guess 80% will release... U see Code Geass lancelot Dec release ver 2 la.

M9 use ARX-7 ...
taken 發表於 3-9-2012 08:14 PM

希望到時候M9 ver.2會跟多啲武器!:71:
對於FMP口既愛,已經冇咗當初果份熱愛....買到ARX-7 VER.2已經停手了....SORRY 我5夠長情(誰叫你 ...
ekim11 發表於 3-9-2012 07:56 PM

希望動畫盡快出第四季啦!!
留住班fans!
老實說我都有啲想賣哂個3隻alter xD
無位呀~~~~~

這就是愛~~~~~~:sad:

實在太毒....
依家想搵番野蠻人同m9都好難下
這就是愛~~~~~~
華夢 發表於 3-9-2012 08:39 PM

華夢師兄 :52:
我都好想要超合金Stage~:52:
我好記得你個隻好多武器於一身既00Gundam
超吸引:63:
實在太毒....
依家想搵番野蠻人同m9都好難下
zeros2000 發表於 3-9-2012 08:41 PM

我上年去日本1隻野蠻人都搵唔到... :56:
香港also..
我上年去日本1隻野蠻人都搵唔到...
香港also..
阿噗高達 發表於 3-9-2012 08:52 PM

香港見到有
成千蚊隻....

等alter好過
香港見到有
成千蚊隻....

等alter好過
five0393 發表於 3-9-2012 09:03 PM

哇咁貴架咩,白色先咁貴咋嘛??!!
啡色灰色頂盡應該M9個正常價左右吧

講起Alter.. five c hing會揀咩色呀?? 啡定灰??
我就想要白色石弓啦哈哈.. 不過如果得2隻色揀,我會揀灰!!
哇咁貴架咩,白色先咁貴咋嘛??!!
啡色灰色頂盡應該M9個正常價左右吧

講起Alter.. five c hing會揀咩 ...
阿噗高達 發表於 3-9-2012 09:07 PM

啡灰版過千啊:64:

alter有色揀,銀包許可會要晒:34:

唔許可就齋要啡,始終啡出多d,加兩隻m9已經係啡色

ching你買唔買blaze raven,我就暫時唔買住lu,仲未中意上,可能等遲d佢發威,或者出加裝備版先:58:
嘩, 師兄D珍藏真係大開眼界, 我有打算儲驚爆Q版個幾隻模型, 奈何E家冇錢, 個計畫就擱置左....:sad:
啡灰版過千啊

alter有色揀,銀包許可會要晒

唔許可就齋要啡,始終啡出多d,加兩隻m9已經係 ...
five0393 發表於 3-9-2012 09:18 PM

我都係暫時唔買住lu,仲未中意上,可能等遲d佢發威,或者出加裝備版先!!:66::66: