Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 驚爆危機全收藏分享;;; 宗介:『不惜任何代價都要帶她回到身邊』

ARX-7 (M9配色,第一季後段作戰中塗色 -----------:time:神物.............
個人認為XL-2同全裝備最襯毛M9
five0393 發表於 3-9-2012 06:12 PM

真係襯毛M9 wor!!
我都想拎返出黎裝落去添..
但係岩岩先入好哂櫃 :DD:die:
ARX-7 (M9配色,第一季後段作戰中塗色 -----------神物.............
wing0boy 發表於 3-9-2012 06:25 PM

agree!!!
我其中一隻係上年係秋葉原低價買到的
因為無左個盾同手槍,其他件都齊.. 就係咁有個靚價入手  正:D
支持一個~  FMP個精髓... 量產
呂品器 發表於 3-9-2012 06:20 PM

新個隻限定猛毒就真係量產唔起了... 貴M9 2倍:44:
樓主有好多隻M9:@
我到E 家都找唔到好偵的M9(克魯茲・威巴機):79:
agree!!!
我其中一隻係上年係秋葉原低價買到的
因為無左個盾同手槍,其他件都齊.. 就係咁有個靚價入手 ...
阿噗高達 發表於 3-9-2012 06:39 PM

我之前都淨係入左weapon set,後來TB見到隻ARX-7(M9 colour)都忍唔住入埋
而家兩個盾比晒毛XD
樓主有好多隻M9
我到E 家都找唔到好偵的M9(克魯茲・威巴機)
lhfsamuel 發表於 3-9-2012 06:40 PM

師兄如果有朋友去日本就託佢去秋葉原買啦
一手同二手都見到唔少!!
我之前都淨係入左weapon set,後來TB見到隻ARX-7(M9 colour)都忍唔住入埋
而家兩個盾比晒毛XD
five0393 發表於 3-9-2012 06:43 PM

我得1個盾咋.. 我都想要兩個盾扮下GNX IV -_-:66:
Arx-7(m9配色)個set真係好多件幾抵玩
隻色都好軍事好靚

so many FMP pal
so many FMP pal
taken 發表於 3-9-2012 07:13 PM

Venom d散熱髮真係好型 :71:
you miss green one pal, buy it.

Venom d散熱髮真係好型
阿噗高達 發表於 3-9-2012 07:24 PM
you miss green one pal, buy it.
taken 發表於 3-9-2012 07:31 PM

個櫃full到無朋友..:56:
唔知點解櫃full左我都無心情買新野-_- 很奇怪
me full too, so some old toys or ver 1.0  give kids play. ha ha

個櫃full到無朋友..
唔知點解櫃full左我都無心情買新野-_- 很奇怪
阿噗高達 發表於 3-9-2012 07:33 PM
me full too, so some old toys or ver 1.0  give kids play. ha ha
taken 發表於 3-9-2012 07:36 PM

哈哈哈哈,咁忍心!!
咁我可以有藉口同神話say goodbye,拎d空位出黎入EX啦:52:
yes u can, say goodbye to old toys and buy new one.

哈哈哈哈,咁忍心!!
咁我可以有藉口同神話say goodbye,拎d空位出黎入EX啦
阿噗高達 發表於 3-9-2012 07:38 PM