Toysdaily 玩具日報

查看: 32254|回復: 65

[玩具攝影] 驚爆危機全收藏分享;;; 宗介:『不惜任何代價都要帶她回到身邊』

終於在DAY OFF"的起"心肝執下櫃,開埋盒蘿蔔魂限定XL-2緊急裝置黎玩
再順個便黎個FMP大集會

除了One Piece之外最有愛既就係<<驚爆危機>>
集合搞笑,戀愛,校園,軍事,戰鬥於一身既<驚爆>真係好正,
宗介個股性格因為千鳥慢慢蘊釀情感變返個正常人既時候,千鳥先黎個被人帶人同蘇菲亞附身 :44:
幾次都救唔到千鳥個刻真係心酸... :38:

個人比較喜愛ARX-7多於ARX-8 :35:

始終係動畫同漫畫ARX-7既戲份都多好多 :66:
先發一張加工過的!!

BTW.. 在打算買攝影棚之前..用住A4白紙做底先  HAHA:66:
去圖!!

強弩ver.1   /    石弓

野牛小隊
Arx-7 (相良 宗介機)
階級:中士軍曹
代號:野牛7號(Uruz7)

M9 Gernsback(梅麗莎&#12539;毛機)
階級:上士
代號:野牛2號

M9 Gernsback(克魯茲&#12539;威巴機)
階級:上士
代號:野牛6號

特別對應班(SRT)集合

蓋爾&#12539;馬卡蘭(野牛1號),     凱斯洛(野牛3號),    羅傑&#12539;桑達拉普達(野牛5號) ,   史派克(野牛8號)

ARX-7 (M9配色,第一季後段作戰中塗色)

M9D Falke (貝爾法剛&#12539;克魯佐機)
階級:中尉
代號:野牛1號(接任殉職的馬卡蘭)

緊急展開運送AS裝置 XL-2 ver.1

Venom , Venom i型 (猛毒)

ARX-8 Laevatain「烈焰魔劍」(Arx-7被摧毀後,宗介的後繼機)

ARX-8 全武裝 單機突入美利達島 型棍 ver.

緊急展開裝置 XL-2 ver.2 + Arx-7 ver.2

來一張ARX-7 ARX-8合照
這張的感覺ARX-7比ARX-8都弱!

弱嗎?? 好的,
來一個劇中沒有的全武裝型的ARX-7!!

這樣更有味道嘛!!
手持兩支宗介愛用的boxer散彈炮 !!

宗介機 大集合!

其實入BON太君係為左呢個宗介頭,
奈何宗介實在無乜扭蛋/盒蛋等等...

THX FOR ALL :77:
Next sharing ALTER 野牛小隊

THX版主精華
Look forward to your update and support as a FMP fans! :71:
Look forward to your update and support as a FMP fans!
Douglas.M.Saint 發表於 3-9-2012 04:36 PM

Update already :71:
睇完大大個post………就見到錢呀…錢呀…錢呀,有錢真係幾好呀你話。。。。
我還以為你講緊..."崖上的波兒"的"宗介":35:
睇完大大個post………就見到錢呀…錢呀…錢呀,有錢真係幾好呀你話。。。。
poonad 發表於 3-9-2012 04:47 PM

玩聖衣神話/超合金/12吋 既師兄們仲強得多吧@@
不過.. 相信大家都是有愛才能夠狠下心腸的 :35:
有時唔買唔買終須買.. 買完就無悔 :)
我還以為你講緊..."崖上的波兒"的"宗介"
老文 發表於 3-9-2012 04:48 PM

崖上的波兒崖上的波兒崖上的波兒崖上的波兒崖上的波兒:44:
哈哈,未睇過不過記得波兒首歌..:70:
應援一下
雖然我FMP COLLECTION冇CHING禁強大

:71:正!but ARX7沒有輔助臂不能同時裝備兩把Boxer:(
應援一下
雖然我FMP COLLECTION冇CHING禁強大
five0393 發表於 3-9-2012 05:49 PM

:71: thx five c hing
你啟發左我原來XL-2緊急展開裝置襯落M9到都好型好好睇!!:!
正!but ARX7沒有輔助臂不能同時裝備兩把Boxer
Flippy 發表於 3-9-2012 06:00 PM

輔助臂真係幾屈機-_- 仲要唔駛宗介操作..係R自己控制
thx five c hing
你啟發左我原來XL-2緊急展開裝置襯落M9到都好型好好睇!!
阿噗高達 發表於 3-9-2012 06:09 PM

個人認為XL-2同全裝備最襯毛M9

:D師兄絕對系超級fans啊.....宜家想追翻都好難啊TUT
瘋狂fans出現!!!:@
勁呀!!!~
支持一個~  FMP個精髓... 量產 :44: