Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 下個月巨作~Resident Evil 6~

昨晚係果欄..用多4hr ..爆左Leon 線
滴滴仔 發表於 6-10-2012 06:21 PM

帥兄,電梯爬上去點玩?係咁叫我按L1R1,但我按極都爬唔到,我發覺我每次玩呢D按制都CHICK住....:53:
CHICK住左好耐了,有冇帥兄解答,感激!!!!!!!!!!!!!!!!!!
帥兄,電梯爬上去點玩?係咁叫我按L1R1,但我按極都爬唔到,我發覺我每次玩呢D按制都CHICK住....
kc53 發表於 6-10-2012 11:11 PM

睇住leon 隻手..左手完按一下RT, 右手完按一下LT..
如果你feel 到個節奏..不困難的:71:

唔好睇佢個指示...廢架:67:
睇住leon 隻手..左手完按一下RT, 右手完按一下LT..
如果你feel 到個節奏..不困難的

唔好睇佢個 ...
滴滴仔 發表於 7-10-2012 11:43 PM

thx師兄,已過,尋晚爆左leon線,之後玩chris, 香港景真係好真好靚,搞到不停映相,好似未黎過香港咁.....睇仲多過玩:35:
thx師兄,已過,尋晚爆左leon線,之後玩chris, 香港景真係好真好靚,搞到不停映相,好似未黎過香港咁. ...
kc53 發表於 7-10-2012 11:48 PM

not at all...........:78:

可能set 左 normal la...最後大佬太易打了 :o
not at all...........

可能set 左 normal la...最後大佬太易打了
滴滴仔 發表於 8-10-2012 03:59 PM

滴滴仔有玩.? 我打左幾日先仲係第一章.....好暈打到,想嘔...:30::72:
滴滴仔有玩.? 我打左幾日先仲係第一章.....好暈打到,想嘔...
潔白紙巾 發表於 9-10-2012 01:45 PM

您玩披衫~~~:?

我地基本上全即時扑~~~:(
您玩披衫~~~

我地基本上全即時扑~~~
黑色三連敗 發表於 9-10-2012 02:15 PM

係呀...基本上晚間電視好難有得用..
係呀...基本上晚間電視好難有得用..
潔白紙巾 發表於 9-10-2012 04:08 PM

買多部電視啦~~~~:75:

不過我見您成日打~~~有次零晨3點都見您忽然online~~~朝早7點又見您打緊~~~好似唔駛返工咁 :69:
滴滴仔有玩.? 我打左幾日先仲係第一章.....好暈打到,想嘔...
潔白紙巾 發表於 9-10-2012 01:45 PM

有玩..差box :78:...........
&#21873;&#21873;收到anthologhy合集,唉…&#25598;笨;除&#21655;6,其他都係一張下載卡!真係一張卡印哂5集的code………一d誠意都無,仲差不多成千銀~><~真係唔值

最慘食哂披3個硬碟……想問要copy 披3個硬碟,遲d再玩番d下載版應該要點做?應該送番個硬碟俾我…嗚嗚嗚
回復 86# ChrisLamXYZ

下!?原來得個code架炸!仲要成牛 野!之前仲好想買Tim …
回復 87# sonsonsun

仲諗住咁好心一個box有齊,下載加解壓都食&#21655;30G到……
好在bio1~bio3得幾百MB一集,不過無HD化畫面實在好唔掂;已經用20"到電視玩bio3都覺得不能接受><以前係人地屋企玩過少少bio2都唔錯,但好似可以放落psp到玩?!
今集好正,故事長,劇情緊湊
點解無人討論落去?
已爆LEON CHRIS,玩緊JAKE (格鬥GAME...)
12月會有更新視點,同格仔人服裝,仲話有新item用
其實玩完晒故事,都仲有排玩...我玩PS3&#25886;晒所有trophies,&#21874;skills都未買晒.. 而且residentevil.net 果邊&#21874;special costume都係&#25886;得兩套.. :(

遲&#21874;更新好似仲有個"No Hope Difficulty",即管睇&#21523;有幾no hope! (不過到時我應該忙緊玩OG2) :34: