Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 下個月巨作~Resident Evil 6~

回復 30# Vince

試玩完.................有D後悔訂左...................
完全冇bioz feel...........:49:
隻GAME剛到手,玩了一版,好緊張:71:不過唔恐怖:38:
回復 32# samuellam

係呀.............我都話多數早幾日出街架啦..........:67:
不過呢隻6~真係一D bioz feel都冇....:42:
回復 21# Vince

大大羅左game 未呀???
我聽日先去羅......:!
玩了兩版,唉.....上集竟然好佢好多:50:今集.....真係..:56:畫面仲差過上集....
回復 35# samuellam

我玩完試版都有D後悔!落左訂...........:die:
即刻先達walkin買淨GAME 398,唔駛捱炒
聽聞件褸唔OK
回復 37# 祖達斯
398已經係炒價....:67:
回復  祖達斯
398已經係炒價....
samuellam 發表於 2-10-2012 10:21 AM

30啫~ 無訂係咁
而家好多都4XX了

回復 37# 祖達斯

頭先著咗幾次係個款麻麻,除咗似ok員工;睇番背面感覺幾似法拉利d風褸!簡單講係無特色

不過鐘意ga幾麻麻都會買,唔計口袋d設計;質料應該好過百零蚊果d,又有拉鏈加啪鈕!

反而個size真係見仁見智,有d話中碼都大件;但著落較一較都ok,如果細碼可能手袖短咗d!可能我膊頭比較寬:DD
回復 40# ChrisLamXYZ

睇黎ching真係迷黎woo~:he:
小弟就對呢件野冇咩興趣...
之前出傘都ok~~叫幾實用美觀..:78:
回復 39# 祖達斯

依家早左預定時間幾日~
有現貨買都算係咁架啦~:he:
四百蚊內都ok呀~:(
回復 41# sonsonsun

一向對著上身的英雄電影的產品都感趣,都係由蜘蛛俠3買咗幾件衫後;就喜歡類似相關的副產品^^今次見到有得賣所以買一件,本來諗住超限定;可能訂咗都無;所以無訂…但都有原因就係想買美版的1~6集boxset,以前有段時間無再買新的遊戲機;所以只借過同學部機玩過外傳! 至多買本地出漫畫睇,所以今次可以咁玩哂正傳1~6都幾滿足:51:

遮今次都會送,紅白色好靚;但得係外國capcom訂先有!無緣……因為已係第到訂了

風褸我覺得幾好,公司凍又可以著;轉涼又著,揸電單車又著得; 其實你想著幾時都著得:DD得咗!哈哈
大家覺得隻 GAME 好唔好玩牙?
我冇訂, 念住買現貨. thx :64:
愛之深,責之切喎,咩事搞到好似好唔得咁呀?我1-5,外傳好大部份都玩齊(係除左D手機版、強化版、要另外畀錢網上買既版本無玩之外…)