Toysdaily 玩具日報

查看: 39799|回復: 89

[新品消息] 下個月巨作~Resident Evil 6~

唔知有幾多ching訂左?又係邊度亢訂最多呢?:78:http://www.youtube.com/watch?v=hwxfb66OzB8&feature=g-hist

[size=0.9166em]Resident Evil 6 - Ada Wong campaign gameplay - Forest Cemetery (US)
[size=12.800000190734863px]短片~比大家止渴:he:

本集是講述有關BIOHAZARD1的RACCOON CITY事件後的10後時間,由於當時事件消息令到全美國震撼,美國總統於是便派人調查事件真相,可是就因此而令全美國什至全球陷入另一次生化危機
LEO於BIOHAZARD4的事件之後,把總統女兒帶回美國,原以為可以有個完美的結局,可是全球爆發生化危機,就連總統也變成喪屍!?

今次其中一個賣點係有一個似香港既場景~宜蘭...

今次我覺得佢改善左既地方~
就係佢終於肯將D怪物造得冇咁人性化~:71:
訂唔到,即刻滿哂額
到時walkin買....
又炒就玩亞訂算!! 唔益奸商
回復 3# 祖達斯

係呀~我前日去訂都差D訂唔到..........:DD
我想玩日版多... 始終鍾意BioHazard多過Resident Evil..
回復 5# acck0118

你講得好o岩!!!:71:一直有玩開既玩家都會like日版~
感覺原汁原味!但...依家只有美版比較血腥~
所以我都係會買返美版~美版多數早幾日出街!:43:
回復 6# sonsonsun

呢個真係魚與熊掌呀... :63: 仲有美版一定多好多人online玩,都係一大考慮原因.... :$
回復  acck0118

你講得好o岩!!!一直有玩開既玩家都會like日版~
感覺原汁原味!但...依家只有 ...
sonsonsun 發表於 7-9-2012 10:48 PM

而家都無早幾日出呢回事喇
多得GAF論壇入面有個正日哥累事...
回復 8# 祖達斯

下?點解??美版一向都係早過日版出架喎~:58:
回復 7# acck0118

美版血腥D~我會揀佢~:66:
想問下, d 套 boxset 會唔會有行貨?? thx

回復 11# Vince

E~大大呢個應該係我地之前討論過既一set野~
但應該冇咁快同resident evil 6一齊推出~
好似係11月~http://toysdaily.com/discuz/thread-185438-1-2.html佢全部都係美版~可能可能冇行版tim~:!
回復  Vince

E~大大呢個應該係我地之前討論過既一set野~
但應該冇咁快同resident evil 6一齊推出 ...
sonsonsun 發表於 8-9-2012 02:36 PM

yes, 就係我地之前講果 set ... 我 check 過 amazon, 佢都係寫 10月2號出, 應該係同 RE6 同步 la ... 所以我想買 boxset 多 d. 話晒可以玩返之前幾代 ma ... :shiny:
回復 13# Vince

咁就大獲啦!!!!我訂左一隻6炸~:35::@
嘩隻boxset有咁多隻舊game, 玩晒應該要成年! :34:

我就可以skip啦,因為之前先喺PS Store買咗2同3,同埋年尾實在太多大作玩啦,已經冇晒時間 :30: