Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 下個月巨作~Resident Evil 6~

大家覺得隻 GAME 好唔好玩牙?
我冇訂, 念住買現貨. thx
Vince 發表於 3-10-2012 01:56 PM

本人覺得感覺良好......:64:

係lock 槍打屍時就唔太轉個晝面..但一唔lock 槍..
一推干上下左右..就轉到呀媽都唔認得..不過我頂得到..冇wing :34:
回復 44# Vince

玩落其實都幾好玩~
但要好快熟習佢既操作~
因為有好多突然既事發生~:(
回復 45# 多其

大大你要試下新版~
操作上變左~有d會唔習慣~:(
回復 43# ChrisLamXYZ

係公司著絕對係好主意!!!
1至6既 box set出左架啦?!?!
好想買埋...唔知咩價呢?:handshake:
回復 44# Vince
畫面差了,但故事長了一倍(比上一集),隻GAME係好玩的,不過完全唔恐怖,特別係LEON故事,特別造黑D....麥都看不見...:56:大佬呀!黑唔等於恐怖,唉.......只今我看得好辛苦:30:
總結:好玩但不是BIO,好黑但唔恐怖,:67:
回復 50# samuellam

hahaha~ching好心水清!!!
呢幾句我都覺得形容得好好~好貼切!!!:71:
回復 46# 滴滴仔

佢d操作變左~~
變左好麻煩∼∼∼∼:58:

回復 49# sonsonsun

如果番office多數好似去咗冷凍庫,無件褸旁身真係隨時冷病:ice:

精選集街鋪唔知有未,但見playasia已有;咁計番6集150一集到; 約9魚一box已連運費!平貴就真係見人見智:he:

最衰已係阿媽順訂了,有排等…好在唔急玩
thx ALL ... 睇過外國一 d reviews ... 佢地都係都同大家講既差5多 ... 主要 control 同 鏡頭 問題, 有時因為會限制左睇某一角度 搞到死左都唔知咩事 ... 雖然係咁, 不過我都應該會買 ... 現在念緊好唔好買埋件 jacket ... :58:
thx ALL ... 睇過外國一 d reviews ... 佢地都係都同大家講既差5多 ... 主要 control 同 鏡頭 問題, 有時因 ...
Vince 發表於 4-10-2012 10:23 AM

D 人話似 OK 店舖員件jacket:DD:DD
D 人話似 OK 店舖員件jacket
滴滴仔 發表於 4-10-2012 11:21 AM

:66: 哈 ... 咁正?!
咁買 日版果件 LA ...
哈 ... 咁正?!
咁買 日版果件 LA ...
Vince 發表於 4-10-2012 11:31 AM

:he::he: 自己睇

回復 56# Vince

哩件除咗貴,亦好蝦人著;睇番個男model都唔係肥都著到有咗3個月咁:he:

風褸同一般風褸一樣下面有橡皮筋調較,除非太唔合身:38:
回復 57# 滴滴仔

好肉酸..........可以去ok扮職員~:66:
回復 56# Vince

hahaha`算啦`佢出衫都唔方係好野.............:69: