Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2012-13年 仮面拉打 WIZARD 開心討論區 (大家努力推吧 ^_^Y)

呢套真係同OOO一樣悶極,快D完啦!
美洲跳跳虎 發表於 15-4-2013 12:21 AM

成套野無氣氛,無起伏……無追看慾望;如果可以腰斬,請腰斬讓位
獸電都開始有劇場版news,wizard仲未有o架~~~~~~:what:
獸電都開始有劇場版news,wizard仲未有o架~~~~~~
pein 發表於 16-4-2013 02:27 PM

因為獸電果d係通常發售而rider劇場多數魂shop所以係遲d{:1_201:}
今次同上次對美杜莎都唔出全龍形態梗係唔夠打啦。
全龍出過一次及劇埸,而家又出新form唔知幾時再出呢!
doglwl 發表於 12-4-2013 08:08 PM

全龍係3D animation
成本問題可以預視出場機會唔會多
讓牠安息吧
全龍係3D animation
成本問題可以預視出場機會唔會多
讓牠安息吧
V17 發表於 17-4-2013 12:24 AM

呢方面唔熟,其實有個問題,用電腦搞唔係會平過又整道具又要租場地拍ga咩:(
白色魔法師係奸?鑽石頭出果時佢講左句事情變得麻煩了
美洲跳跳虎 發表於 18-4-2013 11:50 AM

因為粒鑽石(應該)係賢者之石
賢者大概會親自出手,咁白魔法師變咗唔可以唔蒲頭,所以對佢嚟講變得麻煩卦:ar:

或者大家嘅憶測將會變成事實。。。
美洲跳跳虎 發表於 18-4-2013 11:50 AM

白色魔法師可能就係賢者
賢者就快便當,隱藏大佬應該出場了
回復 324# yugi

估唔到會有隱藏大佬...............
賢者就快便當,隱藏大佬應該出場了
yugi 發表於 30-4-2013 10:38 AM

如果個"boss"中途要自己出馬, 通常都唔會係最終BOSS

隱藏大佬有可能係小妖精, 又可能係白色魔法師.....
如果個"boss"中途要自己出馬, 通常都唔會係最終BOSS

隱藏大佬有可能係小妖精, 又可能係白色魔法師.. ...
sckoko 發表於 30-4-2013 05:13 PM

其實會唔會純粹係不死鳥回歸呢?好似無人記得宜家定居於太陽嘅火之鳥咁嘅。。。

又或者,第一次便當嘅只係賢者嘅分身,ending打嘅先係正體。。。
個零月前,小弟睇完廿八集;而家仲係睇到廿八集 (有關方面尚未更新),雖則個劇悶悶地,但都想有頭有尾,睇埋佢結局 …… :42:

p.s. pptv 連哩個劇都落埋架添

隱藏大佬有可能係小妖精, 又可能係白色魔法師.. ...
sckoko 發表於 30-4-2013 05:13 PM

邊個係小妖精?旦黃醬個FD幾搞笑ww
個零月前,小弟睇完廿八集;而家仲係睇到廿八集 (有關方面尚未更新),雖則個劇悶悶地,但都想有頭有尾,睇 ...
roystoy 發表於 1-5-2013 11:32 AM

pptv?咁你仲唔快啲轉軟件,我睇PPS去到32啦
老實講,呢套嘢真係幾流水作業。。。只有臨出新form嗰一兩集先有劇力。。。
之前有隻憤怒不死鳥等閒無事搵主角挑機,宜家隻小妖精陰陰濕濕,出嚟打咗兩分鐘就收隊,想點呀{:1_213:}

邊個係小妖精?旦黃醬個FD幾搞笑ww
G3X 發表於 1-5-2013 09:15 PM

綠色嗰集幹部