Toysdaily 玩具日報

查看: 8440|回復: 56

[玩具報告] 3.75" - Marvel Universe 2012 W2 (多圖)

好正, 好值得set入的一Set!

萬眾期待 - 黑白蛛
可動, 造型, 上色都一流. 很有水準的一隻! 附有蛛絲一束

上色好正!

背後的圖案也很細緻

勁型!

She-Hulk
由於沿用一般的女性素體, 所以身高沒有特別高. 而且手臂也幼了一點.
但整體上還算可以!

這個......手臂幼了點吧!?

出拳

出腿

健美小姐

我像聶風嗎?

Kang - 造型和上色都好好! 而且有手腕關節! 附有激光槍一把!
面相和上色都很好!

全set唯一有手腕關節

Punisher - 好正好正既一隻! 附有手槍2把, 一支機槍 + 1 把小刀
值得一提的是今次Punisher的武器都有上色. 2把手槍就堅正!

Scarlet Witch - 本set最想入的一隻. 果然無令人失望! 有斗篷的她很有氣勢!
可動一流! 個人而言是本set最值得入既一隻!

很值得入的一隻!

全家幅!

多謝欣賞!

後記: 好正好值得入! 希望下次番貨時大家都可以以正價入到心頭好啦!:73:
可以說是暫時最正的一wave !!
好正呀 :$
其實shehulk係咪第一隻有雙重手臂關節? 我醒唔起邊隻有 :(
FF spider比6"更好
但係body太壯
唔適合靈活既角色
回復 3# Assassin

電影版蛛蛛俠咪有雙雙關節,當然女仔可能真係第一次!
She hulk 不是新design?有無接地關節先?
白蜘蛛:help:我隻黑蛛上色真係幾麻麻,要執d白色…好在唔顯眼;白色真係好難執得好!

反而入咗上set野人真係唔錯,遲d cut大腿同小腿就更fit
回復 6# avengers2012

全部都有接地! 但She-hulk上身可能係舊素體!
今次走寶了, 慘.................
回復  avengers2012

全部都有接地! 但She-hulk上身可能係舊素體!
hkfelix1984 發表於 1-9-2012 02:14 AM

女舊素體是沒有接地關節, 而大脾又沒有旋轉關節!!
之前的官圖SHE HULK 是有腰關節的, 實物被CANCEL 了!!
回復 10# gumng

我指上身:80:
回復  gumng

我指上身
hkfelix1984 發表於 1-9-2012 02:18 AM

都不是, 舊女素體上臂是一節過, 肩膀位和老鼠仔之間沒有旋轉關節!!
上胸就更加勁.....

SPIDERMAN & PULISHER 都比6" 出色, 真係好值得買, 睇來大貨等有排......
回復 12# gumng

原來係咁!
多謝賜教!! 不過今wave真係值得買!
請問邊度有正價……
買唔到,買唔到,買唔到。。。。。