Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[玩具報告] 3.75" - Marvel Universe 2012 W2 (多圖)

回復 14# quincy

當食set性地都無正價, 我相信正價只會係一個夠貨人人有得玩既平衡世界出現:oh:
回復  quincy

當食set性地都無正價, 我相信正價只會係一個夠貨人人有得玩既平衡世界出現
Assassin 發表於 1-9-2012 03:29 AM

最令小弟失望可算是Hb 加到5魚幾。。又不喜歡上網買,只能指望百貨公司了~
很適合整SET入~~~不過康要是能給配一個專屬的椅子就更好了~~
回復 14# quincy
暫時都無

回復 17# 人物
我問價個下都呆左:47:
但可以扣分平少少都接受到~~:42:

回復 18# kingraider
哈哈~~~~等佢出有椅版又要再等一段時間啦~~

回復 16# Assassin
平衡世界:26:
呢wave所有人物都好吸引
睇怕要set入了....
個人覺得今 WAVE 最正係 Punisher, 造型靚, 又多武器 !! 其如就係 2個 女角. :71:
個人覺得今 WAVE 最正係 Punisher, 造型靚, 又多武器 !! 其如就係 2個 女角.
Vince 發表於 1-9-2012 10:27 AM

Totally agree with u.................
回復 21# Vince

無錯! Punisher真係高水準之作
咩都炒~玩個MU都要成$150+~你玩埋我個份~我食運費自己上badboy都唔益班福街
回復 24# ds_toys

同意呀! 我之前都係咁.
貴少少當俾運費, 個心都好過D~~~
回復 25# hkfelix1984

俾個"讚"!
謝分享~
樹哭大腿感覺好像只是在舊素體增設旋轉關節呢...

這一彈似乎很值得一套購入, 可惜, 可惜....
連買一套的機會都沒有, MU這系列還能怎樣收集下去...?
hb 係5魚5?????????
Nice sharing:shiny:
謝分享~
樹哭大腿感覺好像只是在舊素體增設旋轉關節呢...

這一彈似乎很值得一套購入, 可惜, 可惜....
...
手榴蛋包飯 發表於 1-9-2012 01:11 PM

She hulk 係新素體Wo , 仲有貼地關節~