Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[玩具報告] 3.75" - Marvel Universe 2012 W2 (多圖)

Good Post:73:
今set 5隻都出得很好,
其實今wave是有6隻的,還有一隻正常色的spiderman(有蛛絲背包那個),
但應該無人要的了。。。我都係咁,因上次已入了異色
咩都炒~玩個MU都要成$150+~你玩埋我個份~我食運費自己上badboy都唔益班福街
ds_toys 發表於 1-9-2012 11:25 AM

絕對認同,攪到真心喜愛的玩家唔可以入貨,班友正流氓!:*
絕對認同,攪到真心喜愛的玩家唔可以入貨,班友正流氓!
Mcfarlane 發表於 1-9-2012 03:09 PM

流氓太斯文了!
奸商......似乎好d
回復 27# 手榴蛋包飯
是啊, She-Hulk真的有點像舊素體所以我才誤會了.
連我也想不到今次連set入都難:42:

回復 28# goldwater
NO.......5魚3grasses ~~ around

回復 31# 大ken
多謝大Ken兄讚賞

回復 33# avengers2012
哈哈~~~~同意!
She hulk 係新素體Wo , 仲有貼地關節~
人物 發表於 1-9-2012 02:27 PM

從四肢當然看得出來, 但她身體比較像舊的嘛
回復  手榴蛋包飯
是啊, She-Hulk真的有點像舊素體所以我才誤會了.
連我也想不到今次連set入都難

...
hkfelix1984 發表於 1-9-2012 03:28 PM

是呢...:44:
雖然見到有些小店都有售, 但全部都甚有鑊氣...

唉, 應該買個犀牛人2pack慰藉一下自己嗎?:42:
頭像被屏蔽
師兄影d相好靚!
我都買左白蜘蛛...好貴..不過鬼叫自己迷spiderman.......等城記有貨個時再䏲下買唔買到punisher
今次走寶了, 慘.................
gumng 發表於 1-9-2012 02:14 AM

收到風呢個星期五返大貨,睇實啦。
好正, 好值得set入的一Set!

萬眾期待 - 黑白蛛
可動, 造型, 上色都一流. 很有水準的一隻! 附有蛛絲一 ...
hkfelix1984 發表於 1-9-2012 01:30 AM

Spiderman 無手關節,反而比咗kang ?
今朝見到銅鑼灣斗斗有貨, 不過量少.....
今朝見到銅鑼灣斗斗有貨, 不過量少.....
waichan3 發表於 2-9-2012 01:44 PM

今日去完又一& 尖斗都無,CWB 噤快有?
回復 38# tolete
:77:Thank you

回復 41# avengers2012
係......:80:
今日去完又一& 尖斗都無,CWB 噤快有?
avengers2012 發表於 2-9-2012 03:13 PM

我都有去, 問過話賣哂, 星期五先再返, 慘......