Toysdaily 玩具日報

查看: 5668|回復: 42

[分享討論] 二千幾買隻iron man mark 6點知係著粉紅底,好彩有得救

關閉 [複製鏈接]
bid左隻iron man, 即刻開黎影相,點知...........

佢係著左秘書條粉紅底,我即時灰晒..........

之後見到有師兄都有呢個問題,話送到台灣有得補油,但又要換台幣又要寄去,最驚寄失,連條底褲都無埋.....
我諗住上網睇下有無得買返底褲之時,都只係見到D手手腳腳賣,之後比我見到有人可以幫iron man上色,最後比左佢試
結果

我好接受

希望大家可以唔洗再著錯底褲
謝分享。

轉頭又有三版求pm都似。
頭像被屏蔽
隻隻都有機會變粉紅底
隻隻都有機會變粉紅底

我記我有大大教用 用GAIA-041透明红上就得了
救到......

http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=&page=5
#68 有答案
回復 1# jason_1978

可以 pm 我邊度有呢個 service 嗎?
回復 6# 星月夜

我唔識油油,邊敢試丫.............
我都係咁,我係連埋腰甲,底底同頸甲都係粉紅左
想問下有冇師兄識點拆個腰甲同頸甲?

樓主可唔可以PM個地址俾我?我都想搞
我記我有大大教用 用GAIA-041透明红上就得了
救到......

#68 有答案
星月夜 發表於 31-8-2012 10:00 AM

yes ar !!! 幾十蚊就買到罐!買多光油噴!
反正都有小小唔同!
上網收三魚幫整~
mine has the same problem too. :67:
yes ar !!! 幾十蚊就買到罐!買多光油噴!
反正都有小小唔同!
上網收三魚幫整~
lingchung 發表於 31-8-2012 11:11 AM

2xxx一隻玩具,我寧願比多D錢去整,自已未砌過模型,買咩油溝咩油,講就易,做就無能為力
我有睇過 "ironman mark6 如何補救條褲仔甩免問題"
但都無見過真係有人做到出黎放張相黎睇下,所以先決定比人試下,我地D死懶鬼,邊到買油我都未知:34:
其實未必個個都可以有時間去整呢D野,就算有時間都未必有技術,所以有呢D生意都好理解。jason email 我,唔該。
回復  jason_1978

可以 pm 我邊度有呢個 service 嗎?
coltrane 發表於 31-8-2012 10:08 AM

Big Bro: Pleae also PM me the adress simce my mark VI also have same problem!