Toysdaily 玩具日報

查看: 4352|回復: 21

[Hot Toys] 請問各位有關display batmobile 問題

各位部batmobile 係用咩黎display呢?
因為我諗在好耐都唔知用咩方法好,因件野實在好大件,各位可以講講你地係點display好嗎?

謝謝
未到手答你唔到,不過我會整個獨立玻璃架加LED两侧连蝙蝠侠一起放。:36:
我係玄關位做左一個木櫃,櫃上有一個玻璃箱,內有兩盞射燈
魚缸得唔得?........
可能做成茶机係最好嘅display盒,架車唔太高,下底重可以放其他figure吉盒或雜物,不過可能就重咗啲要加轆…
魚缸得唔得?........
fatestay 發表於 27-8-2012 10:39 PM

good idea  :71:

不如養埋魚 , 等魚可以游入車裡面 , D 清道夫 一定好 like 入面夠黑 :34:
回復 6# toys991

養咸水好,d斑都好鍾意黑洞,突然破洞而出一口食d其他魚.
回復  toys991

養咸水好,d斑都好鍾意黑洞,突然破洞而出一口食d其他魚.
fatestay 發表於 28-8-2012 10:06 AM

龍蝦仔都係甘 , 最鐘意掘洞 , 等D燈魚經過洞口果時伸剪 一夾 K.O. 非常 the dark knight feel :34:
回復 8# toys991

講完笑....
一加水架車d燈就..............
但反轉個魚缸真係可以用黎display
天花板 雪櫃 爐底 溶室 床邊(你訓既旁邊叫另一半借借)
地下挖個洞 收入去
冷氣機位
天花板 雪櫃 爐底 溶室 床邊(你訓既旁邊叫另一半借借)
地下挖個洞 收入去
冷氣機位
蒼月遊馬 發表於 28-8-2012 11:52 AM

我記得以前 茘園 有個 恐龍洞 , 出口地下挖左個洞 , 有個人骨係入面 , 面頭係玻璃比人行

係屋企個飯廳挖個洞放 batmobile 都o吾錯:71:
我記得以前 茘園 有個 恐龍洞 , 出口地下挖左個洞 , 有個人骨係入面 , 面頭係玻璃比人行

係屋企 ...
toys991 發表於 28-8-2012 12:00 PM

升高個地台,,,有人挖個洞黎養魚 強化玻璃面
買個車位, 泊在停車場. 再加上防盜, 有人行近會響. 型爆!!!!
頭像被屏蔽
用單車鏈鎖係門口:67: