Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

哇你.........原來真係痴線......
Code 發表於 29-8-2012 07:03 PM

除左關於sales果段之外...其實我又覺得佢無錯...
(係難聽d...)
其實呢隻Kotobukiya 嘅鐵拳吉光個Feel同隻P仔都幾似
takeya00 發表於 29-8-2012 06:00 PM

lee隻都靚呀,太貴...
(對我....:56:)
除左關於sales果段之外...其實我又覺得佢無錯...
(係難聽d...)
the_crow 發表於 29-8-2012 10:29 PM

我也是指sale那段,不過成段quote比較好d:64:
2.3k is a lot of money for a plastic doll... but think of it as a piece of art... might help you feel better.

I don't regret ordering this :43:
我點罵都萬萬不及你地罵 hottoys 多吧?再加埋一大堆無理性"預測”,下下講到真既一樣,例如這隻血獸,當初 ...
hk小文 發表於 29-8-2012 04:08 PM

需然師兄語氣誇張,成日亂鬧人.....但呢段野真係講左好多事實出黎....由其係等2.0同冇超級vip價唔玩之類........講到尾就係為丙而丙.........
回復 207# hk小文

你成日幫ht唔關我事,不過有d睇唔過眼要出声,好似人地講邊隻有機會vip价,
將來出得好唔好咁,討論下有咩問題?估錯又点?我夠估錯樓市股市啦!唔得咩!
ht  d 嘢唔估得架?又好似你講黑面理論,你d正一茂論,"你認為个sales唔黑面就唔
黑面羅"睇到呢句正飲緊水差d噴出來,真係好很好笑,你做人實在好很簡單,
你又成日話幫襯千幾蚊好似好少咁,唔係個個人都覺得少架,我就覺得好多,
重有無人講過去ht要汽水又要熱毛巾,我亦唔會相信ht有咁嘅服務,不過引用你嘅自欺欺人方法,你認為佢有咁嘅服務米有羅,haha!
Sorry版主先,又要off topic,老實講,我響hottoys都落訂30次以上,攞貨都接近二十次,真係冇遇到服務上問題,啲職員係無錯多數木無木面,其實都唔係咩問題,同你落單都只不過係兩三分鐘,都冇乜野要service 你。攞貨時,相信你都見過,啲驗屍官,睇咗第一盒都唔知有咩唔滿意,睇多幾盒,最後就要番第一盒,我響後面排緊都火火地,啲職員仲要一日唔知要招呼幾多個驗屍官,有時都應該體諒佢地多啲。仲有香港好多出咗名嘅食店,啲職員服務都係好差,啲人又咪係排晒大隊,鬼叫佢出名好食咩。
我點罵都萬萬不及你地罵 hottoys 多吧?再加埋一大堆無理性"預測”,下下講到真既一樣,例如這隻血獸,當初 ...
hk小文 發表於 29-8-2012 04:08 PM

師兄你幫 HT 出聲無錯 , 你鬧D人為插 HT 而插亦無錯 , 問題係洗唔洗次次一開口就紮行馬又爆人後欄又呃蝦條先? 我唔知你同HT有乜關係 , 但我覺得你係幫「倒」忙囉!!:53:

我係 HT 粉絲 , 出十隻差唔多七、八隻中 , 自問同D Sales關係良好 , 大部份我都覺得唔錯 , 但有 D 真係黑面黑得過份左 D , 可能你當見到污糟野「睇佢唔到」……….:Q

不過正如有D師兄話 , 日日咁做想唔黑都難…….

我同意有好多人係度扮專家 ,又嫌呢樣又嫌果樣 , 但請小文兄尊重自已 , 尊重別人 , 唔好下下去到咁盡 !!!

回復 217# mansit

我都從來無投訴過ht服務不好,相反我覺得唔錯,可能見我地d老餅所以服務好d掛,
我只係針對果位人兄嘅茂論姐,好似其它人講下果隻邊隻會vip价,邊隻少人買....
咁都唔啱! 又好似呢隻竹P佢話多左d 配件,如果係真嘅話呢D米贊羅!
但如果少左嘅話梗係插啦!呢D好正常,除非你唔係消費者。
回復  Code

可動性奇高,我想比現在的任何P仔都要高,師兄快D去攞貨,我都係剛剛拿了不久, ...
shallvtalk 發表於 29-8-2012 02:22 PM

其實我都唔係幫HT,不過今次呢隻真係唔錯!!
師兄講得冇錯..可動性好高...又冇軟腳蟹,d較位好左好多,二千幾呢隻真係超值,
不過如果再舊化d就挭好,仲有隻眼珠..好似流左少少...大指上都冇問題
想知有無現貨??
多謝分享,,,,,,,,,,,,,,,,,:71:
Honestly, this one is produced in good quality.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽