Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

今日派到29/11/2011
tallken 發表於 28-8-2012 09:57 PM

我11/25號單都無收過call…
聽日去問下先
頭像被屏蔽

帶定單啦各位~~:71:
頭像被屏蔽
我都係11月25日單一樣未收到CALL!!!!
shallvtalk 發表於 28-8-2012 11:11 PM

今晚收銀妹妹話係29/11.............我12月......要等等等:26:
呢幾日都認真突然~派左3隻等到頸都長既貨!
MARK 1 & AMBUSH & SAMURAI P!!
下個星期唔通到MONGER?!!
回復 168# phoenix_fai
師兄,說好的開箱圖呢...:57:
回復  phoenix_fai
師兄,說好的開箱圖呢...
batmank 發表於 28-8-2012 11:43 PM

張相係Y拍個網抄出黎比大家睇GA~~我要聽日先有相睇~唔好咁心急啦~:65:

不過呢隻睇黎炒得好勁~Y拍個價已經比人炒高3~5百:75:
師兄開箱開箱開箱開箱........:52::52:
鴉果一把應該剛剛好, 是關鴉本身已係14吋.
dogjumpjump 發表於 28-8-2012 01:19 AM

我反而會用 Medicom Gantz玄野計果把, 都夠哂長.
未痴夠線就死番去個聲討區繼續痴啦!我都唔明,間公司”呃”左你地咁多次,好心就咪鬼幫襯佢啦!自討 ...
hk小文 發表於 27-8-2012 04:04 PM

不能夠不讚同小文D 說話 ! 千幾蚊自己整啦 洗鬼買人地D 公仔咩 !!咪又係硬膠膠一隻 ! 千幾蚊香港人留返去保保身啦 ! 自己係香港人都唔支持下自己既牌子仲成日得寸進尺 小塊膠又話要消費者委員會 ... 人地送多D野俾你你咪又嘈. 得一想二 ! CDROM 左咁多年 真係見到依家D人 ......

開盒喇!開盒喇!
嘩!真係 Fxxking Cool

我就明晚去攞

*圖片轉自PLASTIC ENEMIES

竹谷求其一隻異形、鐵血既白模之前都四千幾,上左色既買過要八千。

甘呢隻可動又上色都係兩千鬆又點計呢 ...
poonad 發表於 2012-8-27 18:51

a貨竹谷白件都過千呀! 基本上首辦就很貴, 現在d宅男恩物係pvc做才咁平.

從前, 在美國,
真人1樣的擺設, 要過萬元, 叫珍藏品, 買者非富則貴;
另有, 衣褲像真般的著衫公仔, 要過千元, 叫限量品, 要投信申請,
現在ht合2為1, 叫呢個價, 對我呢d窮人, 點都係貴. 我情願差少少, 賣平d.
勁,成個盒係4方型..........
竹谷又SIC又山口又......其實都有好多平民價錢