Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

好想知點解呢個 hk小文 亂咁鬧人又提人娘親又入人後欄都無事?:53:

係咪 HT defender 大哂?? D 版主可以任佢亂插人??:*
回復 196# Dr.AL

C兄唔好勞氣,亦唔駛太在意嘅,喺到最緊要開心嘛:43:
就等我分散下大家GE注意力, 唔好鬧交啦 ~

由於等唔切的關係, 好早期已自製定的異型死屍地台.
ivykwong1997 發表於 28-8-2012 09:44 AM

c兄...你個自家製,,都好毒下喎:68:
貨已取,正到核爆....
有d想追多隻收藏但又好x大盒....:80:
頭像被屏蔽
終於收到call了...
今日"尖走"去攞~
:Q:time:呀!!!!!!你個個都攞咗............唔得喇~~~~我頂唔蒲喇:time:
HT今年最佳作

:love:
個個都講到咁正㗎:Q
嗰次見到有張單1200無買,真係:60:
回復  Code

可動性奇高,我想比現在的任何P仔都要高,師兄快D去攞貨,我都係剛剛拿了不久, ...
shallvtalk 發表於 29-8-2012 02:22 PM

師兄請問隻p仔腳掌可動性強嗎?
好想知點解呢個 hk小文 亂咁鬧人又提人娘親又入人後欄都無事?

係咪 HT defender 大哂?? D 版主可以任 ...
Dr.AL 發表於 29-8-2012 11:40 AM

其實我上 td咁耐,
呢位人兄就罵足咁耐,仲要係惡意地攻擊其他ching.......
但都冇板主做野,,,,,

相反,一些ching 只是留言多一些,
同其他ching傾多幾句
就好快被板主以灌水罪名,被 ban accout........

真的是不明所以,,,,,,:42:

我點罵都萬萬不及你地罵 hottoys 多吧?再加埋一大堆無理性"預測”,下下講到真既一樣,例如這隻血獸,當初出圖時,一班專業口吻批死隻野實撻 Q,  什麼什麼等超 VIP 價,今日隻野出得好,當日話一定唔掂 d 人去曬邊?甩了一次,少了塊膠板,可以推算到少個頭雕,呢 d 無的放矢的說話叫什麼?叫做誣揑!較罵更加嚴重吧?某程度上根本你地享受緊罵間公司多過享受玩隻 figure,每次出新野就是找缺點遊戲,找到便無限放大,再 loop 番先前曾出現過的問題, 找不到便無責任預測,呢隻一定出 dx, ver.2 之類之類,誓要証明 hottoys 係奸商為後快,總之搵到野罵為止,何苦呢?
好像經常有人說 hottoys sales 黑面,想佢唔黑面有幾難?只要你唔認為佢係黑面,咪就唔係黑面羅!真架!我真的不相信,有人喜歡整天黑口黑面的,當然,你期望買一仟幾百蚊嘢又要汽水又要熱毛巾,咁既心態去睇佢地,就有咩理由唔黑面呢?
其實呢隻Kotobukiya 嘅鐵拳吉光個Feel同隻P仔都幾似:58:

頭像被屏蔽
我點罵都萬萬不及你地罵 hottoys 多吧?再加埋一大堆無理性"預測”,下下講到真既一樣,例如這隻血獸,當初出圖時,一班專業口吻批死隻野實撻 Q,  什麼什麼等超 VIP 價,今日隻野出得好,當日話一定唔掂 d 人去曬邊?甩了一次,少了塊膠板,可以推算到少個頭雕,呢 d 無的放矢的說話叫什麼?叫做誣揑!較罵更加嚴重吧?某程度上根本你地享受緊罵間公司多過享受玩隻 figure,每次出新野就是找缺點遊戲,找到便無限放大,再 loop 番先前曾出現過的問題, 找不到便無責任預測,呢隻一定出 dx, ver.2 之類之類,誓要証明 hottoys 係奸商為後快,總之搵到野罵為止,何苦呢?
好像經常有人說 hottoys sales 黑面,想佢唔黑面有幾難?只要你唔認為佢係黑面,咪就唔係黑面羅!真架!我真的不相信,有人喜歡整天黑口黑面的,當然,你期望買一仟幾百蚊嘢又要汽水又要熱毛巾,咁既心態去睇佢地,就有咩理由唔黑面呢?

哇你.........原來真係痴線......:what::o:50: