Toysdaily 玩具日報

查看: 25551|回復: 143

[其他] 我隻ironman mark1咁正唔正常??(原來唔少師兄都中招)

心口燈算唔算正常,有冇兄弟都係咁??

http://www.youtube.com/watch?v=fsdWLwEelUo&feature=plcp

睇回應既師兄有唔少人都中招,我驚去換都係咁,睇黎我地要等官方回應.........

有MK1既師兄都試吓先,開3,4分鐘就會咁......

我試MK2,MK5係冇呢個問題.......MK5更係由尋晚著到而家都重好光......

8-25
我一晚冇開,頭先再開.......著左8分半先熄........,等5分鐘後再開,著左分半鍾........
我估其實有可能係產品既問題.......更為可能係換完都係咁,可能下一隻  10分鐘/5分鐘,但係想好似其他IRONMAN咁冇時間限制咁用曬D電睇黎冇可能.......
唔駛問都知心口燈有事!!
我唔知係冇電定咩,因為紅燈好光......我只係剛剛開盒完著2,3分鐘,等一陣再開又會好似開頭咁著耐d,但好快又慢慢熄....
可能係電池問題或者電池接觸不良,自己可以試左呢兩樣野先,唔得先搵 HT 要盡快。
可能係電池問題或者電池接觸不良,自己可以試左呢兩樣野先,唔得先搵 HT 要盡快。
@rtoo 發表於 24-8-2012 01:40 AM

我係除完電再裝,之後先拍片問人,因為之前既ironman都唔係咁既.......之前有師兄講過MK1d電好快用完,所以我先問問......
回復 5# neo.L

電池問題都有機會,換左新電池檢查過晒都唔得就換。
唔正常,可以換,但漸暗果個效果幾好,ht可以考慮下
當然有問題啦∼∼∼
回復  neo.L

電池問題都有機會,換左新電池檢查過晒都唔得就換。
@rtoo 發表於 24-8-2012 01:52 AM

電要聽日先買到.....我奇怪點解紅燈咁光......
唔正常,可以換,但漸暗果個效果幾好,ht可以考慮下
Jimy 發表於 24-8-2012 02:00 AM

ht會同你講就係知道你要呢個效果,所以這技術係新加落去,不過唔係隻隻都有,你好彩咁都俾你抽到真幸運,恭喜晒歡迎下次光臨:71:
電要聽日先買到.....我奇怪點解紅燈咁光......
neo.L 發表於 24-8-2012 02:03 AM

咁環境仲買電??side 錢 side 時間, 根本就有電, 冇電紅燈就唔會著啦, 九成線路問題, 換過隻好過啦。。。隻野本身有問題仲要自己出錢換電??就算真係電有問題都應該係ht 換。。。。
ht會同你講就係知道你要呢個效果,所以這技術係新加落去,不過唔係隻隻都有,你好彩咁都俾你抽到真幸運,恭 ...
emilykls 發表於 24-8-2012 02:07 AM

:80:......咿,師兄你都有隻mk1wo,有冇開3,4分鐘試吓?:43:
咁環境仲買電??side 錢 side 時間, 根本就有電, 冇電紅燈就唔會著啦, 九成線路問題, 換過隻 ...
炒飯俠 發表於 24-8-2012 02:10 AM

.....其實我平日買野都成日中sad,呢次我以為好彩冇事.....點知有d咁鬼鼠既問題.......大家有mk1都開長時間少少,可能唔只我一個.........
我好心純粹畀下意見,你直接攞上去吧,我冇意見啦。
我好心純粹畀下意見,你直接攞上去吧,我冇意見啦。
@rtoo 發表於 24-8-2012 02:25 AM

唔好咁講,多謝你同大家比既意見:64:,thank 你地!!