Toysdaily 玩具日報

[其他] 我隻ironman mark1咁正唔正常??(原來唔少師兄都中招)

剛剛試左,十分鐘左右就出事,手燈照著但心口熄了:$
你唔係冇電,而係夠鐘……你等一陣又可以再開,呢個先係神奇既地方……
如果以前ver1都係咁,咁 ...
neo.L 發表於 26-8-2012 12:53 AM

真係好神奇,,,,,
ht 的專利技術....:42:
回復 100# coltrane

下。。。說明書都有講尼個問題?????咁意思系晤系正常就系咁ga?
回復  coltrane

下。。。說明書都有講尼個問題?????咁意思系晤系正常就系咁ga?
bunchan 發表於 26-8-2012 01:27 AM

說明書講明隻隻既耐久力唔同??
大家都比咁多錢啫……
第2d MK有冇咁講架?因為我隻mk5開到差唔多48小時啦,係暗左,但都唔係似mk1咁自動熄,十足十tony就死咁……
..................扲去换
大舊金 發表於 26-8-2012 12:57 AM

金兄,其實換都唔係大問題,只係驚換完都係咁,而且到底係咪隻隻都係咁都未知,有人長d,但係到底係咪冇一隻可以好似其他mk咁可以一路光到冇曬電……
回復 109# neo.L

唉,等我都再試下先得∼∼∼
各師兄,我的MARK 1 一按下制連燈都冇著....即係代表....:53:
回復 112# foruwant

代表要盡快去換 :42:
回復 113# 老孫

ai................so disappointed. Any way thanks cHing.:53:
大大 開始時個陣光好似強得過份,會唔會係v 數唔岩,容得太行
買番黎都唔平,大大應該打電話問問,再睇下有冇得換
各師兄,我的MARK 1 一按下制連燈都冇著....即係代表....
foruwant 發表於 26-8-2012 02:24 AM

即係代表你末撕張膠紙 , 哈哈 ! 講笑咋 , 有問題要盡快番去換 !!
各師兄,我的MARK 1 一按下制連燈都冇著....即係代表....
foruwant 發表於 26-8-2012 02:24 AM

我果隻都系,初初入電位轉黎轉去,按掣都吾著,攪左一輪,最後先著十幾秒(包括手紅燈)...,吾知冇電定壞...:26:,今晚試下買新電返去再試,吾得先拿去換,可免都費事拿來拿去:(
試了5-6次,中間燈係完全無反應,今次真係要攞去換,但真係幾化學下,都吾知係吾係張貨就價:56:
回復 117# terry1997

最怕就係d燈得返,換第二隻又發現其他問題出現,但只可以換一次,所以要檢查清楚,冇第二次機會。
回復  terry1997

最怕就係d燈得返,換第二隻又發現其他問題出現,但只可以換一次,所以要檢查清楚,冇第 ...
老孫 發表於 26-8-2012 12:23 PM

係囉,因為其他方便其實都滿意,所以都系買電再試清楚先