Toysdaily 玩具日報

[其他] 我隻ironman mark1咁正唔正常??(原來唔少師兄都中招)

暗我都覺得接受,,,
但,
依家係開 一分鐘就完全熄左,,,,
要等幾分鐘先可以著番l,,,,,,,,,,,,,,,,,
E神 發表於 27-8-2012 02:04 AM

我都係咁........

回復  E神

除非有合理解釋, 我覺得這是產品缺陷 多於 產品特色。在說明書中提及只係証名生產者係晨早知 ...
chankb 發表於 27-8-2012 02:11 AM

明知產品有咁既缺憾,重要去到2.0都冇去改善....而且到而家呢一刻官方都絕口不提.......
我只希望官方比個正面回應我地,如果人人換完又換佢ht都會痳煩......
我都係咁........

明知產品有咁既缺憾,重要去到2.0都冇去改善....而且到而家呢一刻官方都絕口 ...
neo.L 發表於 27-8-2012 03:01 AM

須然唔會成日開住燈,,,,,
但都唔係咁奇怪掛,,,,,,,
又硬食??,,,,,,,,

即係訂左架新車,
到比晒錢,收車,,,,,
先知說明晝話的燈係咁,,,,
先知架車車頭燈著5分鐘就會熄,,,,,,,,...
好似講唔通bor.,....
大大我是新手,我隻mark 開了開關,拔掉膠片都開悟著燈!點算好?
CHECK下電池有冇裝錯,如果冇就拎去換~~~~~
我個隻開左半小時都無自己關過燈
大大我是新手,我隻mark 開了開關,拔掉膠片都開悟著燈!點算好?
xxhongxx 發表於 30-8-2012 12:47 AM

試下輕輕郁下心口盞燈,我隻有d接觸不良,郁下就ok
我一個鐘後先迚熄,算數囉。:54:
我兩分鐘就熄左燈..有冇ching因為咁換到??
尋晚攞貨, 番屋企即刻開盒check, 無事幹!