Toysdaily 玩具日報

查看: 21589|回復: 32

[玩具攝影] MEDICOM鋼之鍊金術師 - 愛德華及艾爾兄弟登場!!

2013年4月MEDICOM鋼之鍊金術師 - 愛德華及艾爾兩兄弟再度推出.............今次呢批貨均屬舊貨, 所以比起早前發售嘅價格足足平了成半呀.............:) 令小弟冇玩開呢類玩物都忍唔住入手呢............雖然之前都有聽聞過呢間廠商d品質麻麻.........幸好小弟今次兩兄弟嘅QC都仲可以接受, 起馬沒有斷手斷腳, 爛衫爛褲掛..........{:1_238:} 不過如果要我以原價入手就真係要考慮一吓呢...........現在呢個價還可以接受.......兩兄弟亦造得唔錯!!:love:

MEDICOM 愛德華Boxart設計包裝~

盒內配件一覽~

可除掉衣服露出鋼鐵手腳~

衣服有長衣及皮褲~

當然可擺出鍊成pose啦~

仲有鍊成攻擊的手型~

還有劇中的紅色外套~

腰間仲配有時計~

到弟弟 - 艾爾出場~

弟弟的盔甲質感都算唔錯~

當然唔少得兩兄弟合照啦~

ray文兄, 這隻真的不錯!別忘了這糸列還有焰之鍊金術士 萊爾.馬斯丹 (抽水一貼:34: ),不過好似冇再販到:38:

:52:支持支持支持支持~ :34:
ray文兄, 這隻真的不錯!別忘了這糸列還有焰之鍊金術士 萊爾.馬斯丹 (抽水一貼 ),不過好似冇再販到:3 ...
KK 發表於 12-5-2013 08:09 PM

係呀KK兄, 鋼鍊真的不錯呀, 可惜炎沒有再版或平貨啦~:love:
支持支持支持支持~
逆天原罪 發表於 12-5-2013 08:12 PM

逆天做咩唔入埋鋼鍊兄弟呀~{:1_214:}
逆天做咩唔入埋鋼鍊兄弟呀~
ray文 發表於 12-5-2013 08:15 PM

因為我唔中~ {:1_229:}{:1_229:}{:1_229:}{:1_229:}
因為我唔中~
逆天原罪 發表於 12-5-2013 08:18 PM

咁又係...........你中咁多野, 真係唔得掂..............:78:
頭像被屏蔽
我都入左大佬呀~真係好抵玩! 而且質素仲唔錯!個body好實淨,又多野玩!
樓主可以pm下邊到買同咩價位嗎~~給你毒到:no:
我幾中意劇場版大佬面相恶D,電視哥隻笑笑口吾係幾好
鎧甲愛德華正!:handshake:
我都入左大佬呀~真係好抵玩! 而且質素仲唔錯!個body好實淨,又多野玩!
EricBanana 發表於 13-5-2013 12:10 AM

冇錯呀, 今次算抵玩.........我開頭都諗住只入大佬, 最後都係忍唔住訂埋細佬......不過今次聽講有部份店舖有cut貨情況(多數cut大佬).......以平價入手真算唔錯~{:1_220:}
樓主可以pm下邊到買同咩價位嗎~~給你毒到
gravegrave 發表於 13-5-2013 01:04 AM

ching可以試試去精粉碰碰運氣, 睇睇仲有冇存貨......之前訂價唔太記得好似大佬六魚中到......細佬八魚多.......:78:
我幾中意劇場版大佬面相恶D,電視哥隻笑笑口吾係幾好
b855506 發表於 13-5-2013 01:54 AM

其實各有各特色呢.......惡d就cool d 型d........:71:
鎧甲愛德華正!
天碼 發表於 13-5-2013 10:16 AM

隻愛德華真算抵玩...........:)