Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] MEDICOM鋼之鍊金術師 - 愛德華及艾爾兄弟登場!!

ching可以試試去精粉碰碰運氣, 睇睇仲有冇存貨......之前訂價唔太記得好似大佬六魚中到......細佬八魚多 ...
ray文 發表於 13-5-2013 10:26 AM

好, 試碰碰運氣吧~
昨日看信和其他鋪一對做緊二十二條魚:70:
我都訂左等的好心急......到貨未?
好, 試碰碰運氣吧~
昨日看信和其他鋪一對做緊二十二條魚
gravegrave 發表於 13-5-2013 03:06 PM

:Q.............不過以前原價真的好貴吓.........y拍同樣高價.........好在上次有批平貨返小弟先入到手咋..........如果要我拎廿幾魚入手都真係要諗諗.......good luck~:43:
我都訂左等的好心急......到貨未?
Dick.Po 發表於 13-5-2013 03:53 PM

dick.po兄上月尾至今月頭已派貨喇...........你在那訂.......仲未收到貨....{:1_215:}
毒物! 不過我收藏多真實系,這可忍手!:!
毒物! 不過我收藏多真實系,這可忍手!
darknight 發表於 13-5-2013 05:23 PM

係呀ching, 呢套都唔錯架.............我冇玩開都入了........(當然平價啦)~{:1_220:}
見到師兄毒圖, 明天出去行個轉先, y 拍要9魚!
見到師兄毒圖, 明天出去行個轉先, y 拍要9魚!
taifat1975 發表於 13-5-2013 07:37 PM

過獎喇, Y拍價真係一D都唔平呢, 所以平價入到真的不錯呀........今晚都見精粉仲有細佬艾爾賣......但愛德華就唔多見......good luck!:43:
過獎喇, Y拍價真係一D都唔平呢, 所以平價入到真的不錯呀........今晚都見精粉仲有細佬艾爾賣......但愛 ...
ray文 發表於 13-5-2013 08:45 PM

唔知深水埗精粉有冇大d機會有?
good! 我也買了哥哥!
唔知深水埗精粉有冇大d機會有?
taifat1975 發表於 13-5-2013 10:16 PM

咁就真係唔太清楚呢…………
good! 我也買了哥哥!
da11252 發表於 13-5-2013 11:19 PM

正呀,,抵玩啦…………^^
:36:我都已經把兩兄弟接回家中“軟禁”~~
我都已經把兩兄弟接回家中“軟禁”~~
弄內洋太 發表於 14-5-2013 01:55 AM

恭喜晒呢..........以今次訂價入到兩兄弟真的不錯呀~:71:
2013年4月MEDICOM鋼之鍊金術師 - 愛德華及艾爾兩兄弟再度推出.............今次呢批貨均屬舊貨, 所以比起早 ...
ray文 發表於 12-5-2013 12:50 PM

文兄又入好野:)