Toysdaily 玩具日報

[新品消息] @@聖衣神話EX 冥界編雙子....卡隆?!

如果唔係上個禮拜出射手座!我都諗住今個禮拜去訂,仲之好彩喇!
狂四郎 發表於 28-8-2012 11:50 AM

係啦, 有時就要睇吓有冇緣份呢.....:67:
大大既坐艇價係幾多? 100定200百,如果有我買一堆派街坊
超級玩具迷 發表於 28-8-2012 12:16 PM

你有冇睇清楚我講咩???
係啦, 連魂限都搞成咁........
ray文 發表於 28-8-2012 12:29 PM

J 子話開左訂…
唔係星期五未必出去…
嘩, 你啲範數都唔少野wor.....好多都係值錢野添~
不過我都有玩吓合金魂, FEWTURE EX, M ...
ray文 發表於 28-8-2012 12:28 PM

比起呢度既各位師兄....我實在渺小了..
GX 既大帝及金毛....都想追入...始終細個果時好鐘意佢地.....只入了天威

不過另一個問題係DISPLAY空間有限, 點講都好....我的玩具都唔可能比自己小朋友的玩具更多吧.......老虎真的會KILL ME
其實我都係好彩先訂到:80:
本身星期六出旺角交收冇諗住出閘行街
因為之後果日我都係要出旺角
但係又怕卡隆好搶手:no:
所以都係出左閘去訂
之後訂完返屋企就見到頑仔截左:@
J 子話開左訂…
唔係星期五未必出去…
小堅 發表於 28-8-2012 12:33 PM

係啦, J子通知完後, 最衰星期五, 六都唔得閒, 已經諗住話星期日出去訂, 點之......:no:
係啦, J子通知完後, 最衰星期五, 六都唔得閒, 已經諗住話星期日出去訂, 點之......
ray文 發表於 28-8-2012 12:43 PM

算啦…
唔好諗咁多…
睇下有冇人幫你係國寶留名…
比起呢度既各位師兄....我實在渺小了..
GX 既大帝及金毛....都想追入...始終細個果時好鐘意佢地.....只 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 12:33 PM

咁你買返多啲比小朋友咪得囉......:DD
純屬講笑, 不過真係唔好亂咁開新line, 效果嚴重呀......:he:
算啦…
唔好諗咁多…
睇下有冇人幫你係國寶留名…
小堅 發表於 28-8-2012 12:45 PM

係啦, 唯有隨緣啦........:o
係啦, 唯有隨緣啦........
ray文 發表於 28-8-2012 12:49 PM

總之炒價唔買…
等班炒家坐艇就岩…
咁你買返多啲比小朋友咪得囉......
純屬講笑, 不過真係唔好亂咁開新line, 效果嚴重呀......: ...
ray文 發表於 28-8-2012 12:46 PM

小朋友D LINE仲強呀.................佢車都三架啦....(我都唔明點放三架車係屋既)

依家我D玩具都係左擺一個右偷擺一個....

有興趣既MP10真係想入 ..(籮白魂及GUNDAM呢D太細唔計了)果D唔計..如果EX卡隆真係入唔到...不過M記我開始入了(GANTZ 兩隻, 初號機1隻)...還有HT (已經無數訂左幾多隻).....有D唔知點算了:34:前路係老虎一野掉晒我D玩具
總之炒價唔買…
等班炒家坐艇就岩…
小堅 發表於 28-8-2012 12:51 PM

其實我打聽緊...睇下有冇朋友幫手係日本排隊買....不過機會好細好細
Usteakum兄搵到人可唔可以幫埋我?我而家都搵緊鋪
你搵到可以話聲我知?
我岩岩又問左頑仔,果邊話未有消息會唔會再開訂:help:
我岩岩又問左頑仔,果邊話未有消息會唔會再開訂
7ing 發表於 28-8-2012 02:59 PM

應該好微, 昨天亦有問過~:(