Toysdaily 玩具日報

[新品消息] @@聖衣神話EX 冥界編雙子....卡隆?!

卡隆都算係大奸角(啟發佢阿哥邪惡性格,又解放海皇昆佢)
冥界篇改邪做雙子座,臨尾仲同拉達一齊死
我都幾鐘意呢個角色:52:
回復  cliffordchan107

但唔ot講星矢..又唔想講太多了..本來出個頭可以解決成件事.而家又咁. ...
老文 發表於 27-8-2012 04:24 PM

可能之前d ex雙子賣唔晒, 剩番d body加個新頭, 再換packing咪可以當新貨賣囉~~
遲d可能會有不少撒卡剩頭流出未定......(自己純粹9up勿認真)
回復 167# cliffordchan107

回想番當年神話隻雙子真係抵玩...又幾個頭又教皇..又有&#27336;仔..多飯數過"黃婉曼":no:(謎之聲:根據張國強先生講:黃婉曼只有2飯:天氣同x)詳情請上youtube自找...<--又ot:$
回復  cliffordchan107

回想番當年神話隻雙子真係抵玩...又幾個頭又教皇..又有&#27336;仔..多飯數 ...
老文 發表於 27-8-2012 04:39 PM

對, 雙子雙素體是抵玩之最, 價錢同其他黃金比又唔太貴,
如果張皇座唔太膠就perfect池~~
另外戰損新生星矢初出時也是抵玩,
現在已沒有這枝歌仔唱~~
其實自已用邪惡saga既灰髮嚇深藍有冇得諗 ?
上次無買隻沙加 . 依加e隻又炒成咁 . 鬼唔望轉頭通販等班炒家再仆多一獲街.
訂都訂唔到,得個望字,好想買呀
卡隆都算係大奸角(啟發佢阿哥邪惡性格,又解放海皇昆佢)
冥界篇改邪做雙子座,臨尾仲同拉達一齊死
我都幾鐘 ...
卡妙 發表於 27-8-2012 04:30 PM

一切事件既發端
最吸引係改邪歸正都重有種奸奸地既feel
癲架,2:30去到灣仔已截訂…
ray文 發表於 27-8-2012 03:20 PM

估唔到咁瘋狂:(
回復 166# 卡妙

其實冥王十二宮篇完結果集....童虎送別薜安後同卡隆講:" 出發啦。。。卡隆!" 卡隆:"隨時候命".....唔知點解覺得呢幕好型,大家好似預左呢一戰要犧牲咁,而卡隆對童虎亦十分尊重呢!!就係呢一幕。。。。令我唔訂唔得:$
回復  卡妙

其實冥王十二宮篇完結果集....童虎送別薜安後同卡隆講:" 出發啦。。。卡隆!" 卡隆:"隨時 ...
我很快 發表於 27-8-2012 06:53 PM

我覺得佢除左雙子座聖衣還返比阿哥個幕真係好型:D
雖然未有冥界篇果陣對佢冇咩好感
我覺得佢除左雙子座聖衣還返比阿哥個幕真係好型
雖然未有冥界篇果陣對佢冇咩好感
卡妙 發表於 27-8-2012 07:01 PM

冇錯
海鬥篇個陣對佢冇咩感覺
到&#21655;冥界就好鍾意佢
師兄我早你一個鐘有多....
Usteakum 發表於 27-8-2012 03:24 PM

唔通又比炒家訂晒~:53:
好慘呀!
狂四郎 發表於 27-8-2012 03:26 PM

係囉, 行到腳軟都訂唔到.....:42:
估唔到咁瘋狂
cybster 發表於 27-8-2012 06:47 PM

都唔知搞mud, 就連國寶都話應該唔會開訂呀.....:42: