Toysdaily 玩具日報

[新品消息] @@聖衣神話EX 冥界編雙子....卡隆?!

最緊要開心(引用阿伯掛在口邊的一句話)

我還未決定應否網上訂這隻, 還是入手美版MP10......反正這兩 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 11:06 AM

如果價錢黎講...
玩MP10抵玩D...
神話唔好入坑...
一入就好大鑊...
見佢平時三點不露...
估唔到佢咁早開...
真係想開個POST問下有冇師兄係188訂到...
小堅 發表於 28-8-2012 11:06 AM

隔離版...好似有師兄...訂到......:36:
隔離版...好似有師兄...訂到......
Usteakum 發表於 28-8-2012 11:07 AM

當同自己冇緣...
再唔係等班炒家坐晒艇...
之後平入...
(不過都冇乜可能)
如果價錢黎講...
玩MP10抵玩D...
神話唔好入坑...
一入就好大鑊...
小堅 發表於 28-8-2012 11:07 AM

入卡隆 - 我也是雙子座, 二是我也喜愛冥界編所以鐘意佢, 三來除了五金件不足,其實EX的設計真的十分引人

看來我跟EX無緣
其實我都好少見佢咁早開, 所以兩點鐘去到, 當然都冇得訂鳥.....
ray文 發表於 28-8-2012 11:04 AM

其實188店一點前會開鋪,二點半左右又會關門之後可能要四點幾先會再見人……
好彩星期五剛好經過旺角所以訂左一隻咋
唔好咁失望啦.....
我估師兄有入EX12金的......這已十分足夠
Usteakum 發表於 28-8-2012 11:03 AM

Thx~ 冇錯呢, 舊神話, EX及皇級我全都會入手.....:)
見佢平時三點不露...
估唔到佢咁早開...
真係想開個POST問下有冇師兄係188訂到...
小堅 發表於 28-8-2012 11:06 AM

你個提議唔錯wor~:58:
我禮拜五訂時好在係第一個入去!訂完後回頭一望都有成七八人排隊!後兩人就係訂卡隆!其他就唔知喇!
狂四郎 發表於 28-8-2012 11:06 AM

四郎兄就好啦.....:handshake:
唔得閒要搵朋友幫手...
不過真係估唔到咁快CUT...
小堅 發表於 28-8-2012 11:04 AM

真係完全估佢唔到呀.....唔通所有ex黃金都要搶~:30:
四郎兄就好啦.....
ray文 發表於 28-8-2012 11:46

如果唔係上個禮拜出射手座!我都諗住今個禮拜去訂,仲之好彩喇!
Thx~ 冇錯呢, 舊神話, EX及皇級我全都會入手.....
ray文 發表於 28-8-2012 11:44 AM

利害~ 我算是新手....所以依家愈玩愈多LINE....不過RIDER, 神話EX, LEGO等呢D深不見底既LINE就未入
不過入 HT, FEWTURE EX, MACROSS DX, METAL BUILD, GFF, M記12", Megahouse 魔動王等.等..都好夠我玩.....好多都未來得切影相....而且不少都係高追返黎........花了不少錢.....
真係完全估佢唔到呀.....唔通所有ex黃金都要搶~
ray文 發表於 28-8-2012 11:48 AM

我本來諗住限定可以慢慢唔急...
係星期五出開去旺角順便訂埋...
當同自己冇緣...
再唔係等班炒家坐晒艇...
之後平入...
(不過都冇乜可能)
小堅 發表於 28-8-2012 11:09 AM

大大既坐艇價係幾多? 100定200百,如果有我買一堆派街坊:34:
利害~ 我算是新手....所以依家愈玩愈多LINE....不過RIDER, 神話EX, LEGO等呢D深不見底既LINE就未入
不 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 11:53 AM

嘩, 你啲範數都唔少野wor.....好多都係值錢野添~:58:
不過我都有玩吓合金魂, FEWTURE EX, METAL BUILD, Megahouse 魔動王......啦, 有時間多啲交流吓~:)
我本來諗住限定可以慢慢唔急...
係星期五出開去旺角順便訂埋...
小堅 發表於 28-8-2012 12:02 PM

係啦, 連魂限都搞成咁........:42: