Toysdaily 玩具日報

[新品消息] @@聖衣神話EX 冥界編雙子....卡隆?!

國寶只留貨比熟客, 賣唔去的貨就有得比其他人訂
saint2012 發表於 27-8-2012 11:00 PM

係啦, 不過平常衰衰地都會開訂, 但國寶話魂限得呢隻冇開呀......:help:
回復  ray文

我不敢胡亂猜測,不過我到達時係一個人都無
Usteakum 發表於 27-8-2012 11:25 PM

其實我都係去到時一個人都冇.....好似冇開過訂咁.....:die:
其實我都係去到時一個人都冇.....好似冇開過訂咁.....
ray文 發表於 28-8-2012 10:48 AM

如要我去猜測(真的猜測), 大家特別是專業炒家及玩具店同行, 他們都知道灣仔頑仔仲可以訂, 也知道約幾點開鋪, 當然人家可以派幾個人去排(未開店就排), 世上炒家何其多, 只要咁諗, 你就理解昨天可能一早就有人排隊去訂, 所以不消一刻, 我一點多到時已無得再訂......我走後我都見到有師兄去訂...但都係同一結果...
其實我都係去到時一個人都冇.....好似冇開過訂咁.....
ray文 發表於 28-8-2012 10:48 AM

Raymond訂唔到???
如要我去猜測(真的猜測), 大家特別是專業炒家及玩具店同行, 他們都知道灣仔頑仔仲可以訂, 也知道約幾點 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 10:54 AM

其實188個間開鋪時間唔定...
有時鍾意幾點開就幾點開...
可能個時係未訂晒...
不過總鋪未話開訂住所以唔收...
我未見過佢咁早開鋪...
可能個時係未訂晒...
不過總鋪未話開訂住所 ...
小堅 發表於 28-8-2012 10:57 AM

重點不是店鋪幾點開門...而是有幾多個人比你先到.......

反正....我覺得買玩具搞成咁.......非我所願.....也覺得自己無必要這樣做....難道要我請假十點去排嗎?? NO WAY...!!!
Raymond訂唔到???
小堅 發表於 28-8-2012 10:56 AM

係呀, 星期六唔得閒, 到琴日話灣仔開......行咗成日得個"吉"~:unhappy:
如要我去猜測(真的猜測), 大家特別是專業炒家及玩具店同行, 他們都知道灣仔頑仔仲可以訂, 也知道約幾點 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 10:54 AM

係囉, 我都係咁諗......:42:
係呀, 星期六唔得閒, 到琴日話灣仔開......行咗成日得個"吉"~
ray文 發表於 28-8-2012 11:01 AM

唔好咁失望啦.....
我估師兄有入EX12金的......這已十分足夠
重點不是店鋪幾點開門...而是有幾多個人比你先到.......

反正....我覺得買玩具搞成咁.......非我所願 ...
Usteakum 發表於 28-8-2012 11:01 AM

一人一隻都咁快訂晒...
當玩少隻...
太貴唔值得...
係呀, 星期六唔得閒, 到琴日話灣仔開......行左成日得個"吉"~
ray文 發表於 28-8-2012 11:01 AM

唔得閒要搵朋友幫手...
不過真係估唔到咁快CUT...
可能個時係未訂晒...
不過總鋪未話開訂住所 ...
小堅 發表於 28-8-2012 10:57 AM

其實我都好少見佢咁早開, 所以兩點鐘去到, 當然都冇得訂鳥.....:56:
我禮拜五訂時好在係第一個入去!訂完後回頭一望都有成七八人排隊!後兩人就係訂卡隆!其他就唔知喇!
一人一隻都咁快訂晒...
當玩少隻...
太貴唔值得...
小堅 發表於 28-8-2012 11:04 AM

最緊要開心(引用阿伯掛在口邊的一句話)

我還未決定應否網上訂這隻, 還是入手美版MP10......反正這兩條LINE我都未玩過.....
其實我都好少見佢咁早開, 所以兩點鐘去到, 當然都冇得訂鳥.....
ray文 發表於 28-8-2012 11:04 AM

見佢平時三點不露...
估唔到佢咁早開...
真係想開個POST問下有冇師兄係188訂到...