Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 MG Nu Gundam Ver.Ka(9页stonekeung01兄更新)

NU GUNDAM本來原設定舊是腿粗的
修長的腿是被SEED機體洗腦了吧
tokyod 發表於 22-9-2012 08:39 AM

我是被evolve洗腦才真,因為一直期待B記出evolve版nu的模型所以現在不免少少失望~~ (但不是說不會買啊:he:)
OK呀, 其實呢隻唔係腳短, 比例冇錯, 只係整體做到好似MKII咁肌肉化左, OK討好冇問題, 平平地可以考慮O拍番隻.
好想佢出1�144。。。。。。:oh:
回復 79# garykuga
ka ver. 1/144?
hguc嘅话出过啦。
Overall looks much better than the old version. :71:
新圖感覺頭大少少...:50:
期待~ :35::63::38:
呢隻個灰模超正, 不過我唔玩模型...唔知會唔會出蘿蔔魂系列:35:
VEDA 發表於 22-9-2012 17:10

圖片顯示不倒呢...:64:
(複製連結另開也是死link...)
呢隻真係唔錯!

但係佢個friend Sazabi 又點呢?
我是被evolve洗腦才真,因為一直期待B記出evolve版nu的模型所以現在不免少少失望~~ (但不是說不會買啊: ...
WalkerMachine 發表於 22-9-2012 05:17 PM

我一樣都係期待緊Evolve Nu, 希望笨大會出隻RG Evolve Nu啦~ :63:

Evolve Nu靚過Ver. Ka Nu好多
回復 80# passerby

出過咩{:3_126:} 唔知嘅,你所講嘅係唔係真悟版。。。。,請賜教{:3_145:}
舊1�100想買,結果冇買,因為當時係學生,冇錢
到出MG, 又好想買,但時移世逆,錢有啦,但冇地方,結果都係冇買
好啦,到今時今曰,錢都有D,地方也可以,但係冇的是時間...:die:
回復 88# garykuga

HGUC #86 & #93:he: