Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 MG Nu Gundam Ver.Ka(9页stonekeung01兄更新)

回復 15# 太陽之牙

聽聞依家隻 MS Sazabi 就係 Katoki 監修㗎囉 , 廋骨精咁無嚟霸氣
回復  太陽之牙

聽聞依家隻 MS Sazabi 就係 Katoki 監修㗎囉 , 廋骨精咁無嚟霸氣
tonyktng 發表於 23-8-2012 12:46 PM

基本上大部份MG同所有HGUC都係KATOKI監修,但ka大師有時都會失手…

"舊" MG Sazabi 真係好令人失望… :80:
我覺得 KADOKI 從來都演繹不好 出淵裕 (Nu 及 0080系列的動畫機械設計) 的設計 , Sazabi 如是 , NT1 如是。

今次不大期待
Y拍好快會出現好多舊RX-93 散貨.. 電鍍/普通版

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 15# 太陽之牙

而且仲好貴添 :70:
就咁睇個面相有啲唔順眼...... :30:
個人最不滿Ka版的rx78,最滿意飛翼特裝改,Nu算是一大挑戰
正喎!!!:74:
可以同屋企隻Hi-nu擺埋一齊啦~:43:
呢隻應該算係我日望夜望嘅evolve版 Nu Gundam吧...."可惜" Ka 化咗就粗肥咗D囉
一直估佢會出MG定PG, ..... 算啦, PG無望了~~~
MG都好, 如實物OK必入~~~
正!!仲要係EVOL版,好彩無買真悟版!
完夢啦!!!如果出埋EVOL版ZETA(亞寶同埋白狼機)就PERFECT啦。
最好就出埋RG既NU.
多謝大大資訊分享

呢隻算唔算係Evolve 5版~? 但係唔夠爆甲feel... :die:
個頭仲要怪怪地咁~~~??? :50:

VP嘅Evolve 5 RX-93手辦改件真係靚好多~~~ 點解笨大唔正正經經出隻Evolve 5版本呢??? :67:

(轉自HKML)

本人最討厭爆甲的MS....
正!!仲要係EVOL版,好彩無買真悟版!
完夢啦!!!如果出埋EVOL版ZETA(亞寶同埋白狼機)就 ...
宮澤熹一 發表於 23-8-2012 10:00 PM

Nu出rg真係有興趣~~~:43: