Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一間生意手法泊得住”大雄個FRIEND”既玩具網站

關閉 [複製鏈接]
其實呢D冇舖面既網上店都幾危險,出左事都好難搞:ice:
明白樓主態感受, 多謝分享, 支持你, 幫你推一下
多謝大大等我知多一間黑店~~
首先多謝咁多位大大支持~~!!

之前曾有大大建議我向PAYPAL投訴 , 今日我已經試左啦 , 亦證實如果經PAYPAL付款 , 但後來出現買賣糾紛 , PAYPAL係會幫手進行協商 , 但必須於45天內 , 如果20天內既話更可以升級至索償級別 !

由於是次事件已超過45天 , 現只可以靠其他途徑 !

若日後有大大不幸遇到相同問題 , 希望上述資料可以幫到手!

再次感謝之前作出建議既大大 !
真系當人傻仔:54:
當一個網睇下就好,唔好睇上心走去買野就得,事關他們的Post但凡講$大都一律表達做”價錢”,真係好混淆架。
回復 52# 一年戰爭迷

一間公司賣野 , "價格"解釋作"來貨價"真係聞所未聞......

同埋邊有公司賣野會話俾人知自己來貨價係幾多 !

睇返呢間公司 , 佢賣既 / 代訂野 , 食水深到嚇死人 !!!
除咗蕉人玩具,唔知價都唔會訂
大大有冇上官網訂貨? 下次可以考慮, but 我自己未該過, 都唔識
無店舖既玩具店我唔會定,真係無咩信心。
依D狗舖正人渣,見錢開眼

呢間野小弟D朋友係fb介紹我知,初頭以為係同好組織,點知後來見賣廣告訂玩具,先知係做生意

早排超合金魂巨靈神返貨,佢夠膽死十七魚幾話特價!!
幫樓主推post 以免再又一上當
幫樓主推post 以免再又一上當
kkkso04010 發表於 20-8-2012 08:53 PM

幫樓主推post 以免再又一上當:45:
佢早排昆人話bandai隻dx合金鐵甲萬能俠
行貨延期至2013年3月,然後話佢同日本嗰邊
傾掂數俾大家3400$!後尾有網店分析過之後,
根本就行貨批價攞去當水貨賣收人3400$!起碼
執人600$!正黑店!