Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一間生意手法泊得住”大雄個FRIEND”既玩具網站

關閉 [複製鏈接]
都唔明白, 做生意緊係長做長有, 比您今次一個賺多幾佰, 十個幾千, 百個幾萬, 但d客唔返轉頭, 咪即係下次益左其他行家..............
邊有人POST個來貨價, 擺明係玩字陷阱, 証明呢間野係有心偏人.

明馬實價係銷售之道, 呢間野俾條LINK我, 等我BACKLIST 佢.
迷團 我又諗起diablo=3=
之前依間野已經係td出名左
消委會好似再乜力 - 消委會唔係好似無乜力, 而係廢既, 佢地只會做和事老, 無POWER, 無權力, 直接去小額個邊, 去消委會係浪費時間, 都唔明要佢來做咩.........

浪費社會資源.:38:

冇門市??... 你要準備多點資料,對話記錄,,不過消委會好似再乜力 ...
acq 發表於 18-8-2012 10:28 AM
回復 33# 馬仔

www. toysbuddyhk.xxx
facebook search “換懼“迷團
回復 34# 果汁先生

只怪自己喺TD年資太少 , 願聞其詳

呢間野之前仲有d咩衰野??

有無大大可以提供資料??
樓主做得好,呢d 咁既店唔俾d 顏面佢睇都唔得!!:53:
People have been losing their integrity, it will only get worse and more to come.
Get yourself prepared to say oftenly, "it's not surprising!'
D奸商得一次生意做既姐~~~ :p
頭像被屏蔽
好似之前in's走佬鋪咁,搵齊受害者,再同佢玩大佢
呢d咁既鋪頭真係鬼唔望佢對摺再對摺冇得番身
黑店!!睇完都好嬲,替師兄不值,而小弟沒什麼能幫手,唯有幫手推一下post。
亦等多啲人見到這黑店的所作所為,等天收!
好似之前in's走佬鋪咁,搵齊受害者,再同佢玩大佢
呢d咁既鋪頭真係鬼唔望佢對摺再對摺冇得番身
slsl5648 發表於 19-8-2012 01:07 AM

玩大佢? 受害者係小市民的話只會不了了之, 理得你幾多人. 這就是現今香港、 這就是事實.
玩大佢? 受害者係小市民的話只會不了了之, 理得你幾多人. 這就是現今香港、 這就是事實.
cwpp 發表於 19-8-2012 04:09 PM

+1
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制