Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[其他] (玩具九型人格) 從你玩具使用的武器, 代表是那類人格

回復  T_A_I

係"cliffordchan107"大大既POST入面..離題是很重耍和必須的了..相信他也不會太介意吧 ...
老文 發表於 17-8-2012 09:56 AM

對, OFFTOPIC其實才是我出POST的原因, 除了玩具和劇場本身, 我也想大家談其他的, 那才沒有那麽悶, 歡迎歡迎~~~
回復 76# cliffordchan107

最好有埋事業線研究..愛情動作片分享..:35:
ching好有創意!繼janice變形金剛又一力作!十卜:71:
ching好有創意!繼janice變形金剛又一力作!十卜
fatal 發表於 17-8-2012 10:35 AM

謝謝, 本身[衛蘭式變形]只是個小惡搞, 想不到也引起大家的共鳴,
在以後一些玩具介紹, 也許會再戲謔這種變形. 希望[[衛蘭式變形]可以進入
玩具歷史的文獻之內 (笑)~~
回復  cliffordchan107

最好有埋事業線研究..愛情動作片分享..
老文 發表於 17-8-2012 10:27 AM

相士: [小姐, 你條"事業線"唔夠長, 可能會有礙妳將來的"錢途"發展,
如果你想延長"事業線", 不如揾個地方坐低我同妳睇睇佢?]
hophohohoh tooo funny man!!
very interesting lol, funny, very good job OvO
你 D POST 真係幾好睇
好睇在你真係融入到你自己諗法入去玩具度
好正好正
大大D構思好正, 尤其有幾個食字嘅人格, 包括記者, 鳳者, 讚!!!!!!!!!!!!
:71:大大分析的好精闢!!好用心