Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[其他] (玩具九型人格) 從你玩具使用的武器, 代表是那類人格

funny :71:
but doesn't have gun / missile:38:
最好笑是~記者,我不是記者,但喜用相機拍照。
哈哈哈~~~ 真係好鬼死正!!! :DD:DD:DD

十卜十卜!!! :71:
正呀! 有好多新買玩具粉墨登場:34:
你的帖看得我悲從中來,笑中有涙兼有火:53:
樓主大大 真係好有創意:71:  每次睇完大大post 都可以放鬆心情
大大發得lee篇post出來,咁多圖、字,又花心機從無盡慨雜物櫃中,找回多年前舊玩具,可見得你5係懶la
回復 1# cliffordchan107

我隻隻玩具都要用槍同盾,
咁我係未應該叫受者=.="....
光頭佬nice post:71:
頭像被屏蔽
Very good post.  It has to be completed by a lot of time and effort.  Great job!  :71:
也是吒每次拍完劇場麵要收拾好真的很麻煩
不過拍的過程很愉快~
不斷製造驚喜,每個post都有heart..或許td多人欣賞"玩具"本身或價錢多於玩具背後帶來既樂趣,大大用玩具作"故事"..而我反而覺得懂得控製"玩具"總比"玩具"控制困難,如果你說你的post是漫不經心...那我會說呢d就是天份,td有d人影相叻,有d人買得叻,有d驗屍叻.有人拗頸叻,有人格價叻..so??

玩具就是你的武器..而大大,絕對是一個"玩具愛好者":64:
有創意我鐘意:71::52:值得歌頌!
好一個玩者:71:.......................
有heart!!!!!!!!!!!!!!!!! :71: