Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價錢帖] Yamato 1/60 VF-1A SVF-26 Cavaliers (圖已修復)

依,原來無睇到呢Post,作死,:53:

嘩!係咪真實機體黎架?:@我係咪發緊夢呀?

常兄一向都係咁好手藝!讚呀!:71:
依,原來無睇到呢Post,作死,

嘩!係咪真實機體黎架?我係咪發緊夢呀?

常兄一向都係咁好手藝! ...
豬朋狗友 發表於 13-8-2012 06:17 PM

見到常兄攪到隻雀攪到出神入化,技巧之高簡直嘆為觀止,教人欽敬!:77:

其實常兄唔只係手技達人,口技應該一樣了得的(TALK得) :34:
見到常兄攪到隻雀攪到出神入化,技巧之高簡直嘆為觀止,教人欽敬!

其實常兄唔只係手技達人,口 ...
艾雲 發表於 13-8-2012 06:59 PM

常兄5止咁小嘢....仲有酒後動作技加面技....勁到包你噴飯....:DD:DD
常兄....之前都已經心動,睇埋你既作品...請問可否帶我入坑嗎?
即係介紹下邊到有得賣,我行左INS..信鵝...笑慢...佳黃呢D主要賣玩具既地方,但唔係咁多選擇,同埋我唔係太熟價錢,驚買貴貨:68:
我已經有入菜坑既覺悟:53:請常兄帶我上路吧:64:
頭像被屏蔽
常威兄,隻黑雀真係好型,睇完你D相真係慾火焚身,有衝動即刻想揾劉老闆解決‥‥
nice buy :71:  but i'd rather yamato re-issue 1S LV version with optional parts.. hope it will come true one day...
多謝咁多位支持!小弟感激!:64:
nice buy   but i'd rather yamato re-issue 1S LV version with optional parts.. hope it will come  ...
roundbun 發表於 13-8-2012 09:42 PM

彎賓,死左條心啦!:p

哥哥,哥哥,俾錢我買糖食(堅叔icon)

哥哥,哥哥,俾錢我買糖食(堅叔icon)
benbenben4213 發表於 14-8-2012 12:41 AM

我又要!:63:
常威兄,隻黑雀真係好型,睇完你D相真係慾火焚身,有衝動即刻想揾劉老闆解決‥‥
DVD-ROM 發表於 13-8-2012 08:54 PM

樓上讚常總口技一流,師兄何仿先揾常兄解決慾火問題?:DD
我又要!
Panzer 發表於 14-8-2012 07:43 AM

小弟係劉生公司門口數緊大餅,重爭567.8....:help:

比粒糖頂頂先啦都係。:sad:
插支旗先,雖然遲左少少
小弟係劉生公司門口數緊大餅,重爭567.8....

比粒糖頂頂先啦都係。
catcat 發表於 14-8-2012 08:19 AM

貓,唔好掛住食糖住!等我同你打下氣先!:)

要成功買到黑雀,必須相信粗大的我相信的你!你一定買到既!:*