Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價錢帖] Yamato 1/60 VF-1A SVF-26 Cavaliers (圖已修復)

Oh....................太過獎啦!

多謝Po Sir!我唔客氣啦!
常威 發表於 21-8-2012 11:13 AM

我有理由相信你.......暗中寫TD "線稿":67:
我有理由相信你.......暗中寫TD "線稿"
滴滴仔 發表於 21-8-2012 11:43 AM

我都有理由相信,TD爭我好多錢!:67:
我都有理由相信,你係隱藏版主!
我都有理由相信,你係隱藏版主!
Panzer 發表於 21-8-2012 01:53 PM

我更有理由相信,你係隱藏左你既取向!:67:
常Ching點解隻雀色好似比官圖深色好多,實際係咪咁深色?
有啲想搵劉生嘅衝動:34:
常Ching點解隻雀色好似比官圖深色好多,實際係咪咁深色?
有啲想搵劉生嘅衝動
Doughnut仔 發表於 21-8-2012 07:19 PM

隻雀可能比我挘得多,所以黑左!

你穩陣d搵劉生買隻印證一下!以免被我抹黑!

常威 發表於 21-8-2012 11:11 PM

哥哥,巧驚呀!:47:
我已後去廁所唔玩JJ架啦!:62:

常威 發表於 21-8-2012 11:11 PM

搵劉生撳一次鐘仔閑閑地要幾舊:35:我都係諗諗先。
多謝常Ching無私嘅指教:64: